פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים מחבר יש מטרה לזה?כן. אני עושה רשימה של כל המקלדות שפורסמו. בעוד שבוע הת'ארד יינעל ובמקומו תתפרסם הרשימה
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים אני עדיין מחכה לאישור נוסף לגבי ה RAZER TARANTULA, לא בטוח בכלל שמי שכתב את התגובה ההיא הבין איך לבדוק.ומכיוון שכרגע זאת המקלדת היחידה שאולי עוברת את הבדיקה במלואה, אני מאוד מעוניין לוודא את העניין.
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים מחבר יש גם איזו מקלדת של מיקרוסופט שעברה את הטסט. לדעתי NATURAL ERGONOMIC 4000
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOGלא הבנתי למה זה מיועד,מישהו מוכן להסביר, לא רואה שום אפקט,יוצא לי אותו משפט בדיוק.microsoft usb digital media proרגע, אני לא מבין ,לא עברתי את הטסט? יצא לי בדיוק אותו משפט.
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים יש גם איזו מקלדת של מיקרוסופט שעברה את הטסט. לדעתי NATURAL ERGONOMIC 4000 תקרא טוב ושים לב שחסר X במילה FOX.לדעתי מיותר לפתוח תראד כזה, לפני בערך שנה ואפילו פחות היה בדיוק אותו תראד ויכלת בכיף להקפיץ אותו. (בשביל לקבל יותר תוצאות)אני זוכר שהמהדורה הראשונה של G15 עברה את הטסט במלואו.
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים ומכיוון שכרגע זאת המקלדת היחידה שאולי עוברת את הבדיקה במלואה, אני מאוד מעוניין לוודא את העניין.Das Keyboard:THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOGQWERTYUIOPASDFGHJKLZXCVBNM*cough*
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים THE QUICK BROWN FO JUMPS OVER THE LAZY DOGmicrosoft digital media proאם זה משנה- מחוברת ב ps/2
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים אני לא מבין למה אתם מחפשים לקנות מקלדת לפי זה שאפשר להקליד עליה עם שני השיפטים לחוצים?זה הדבר הכי לא שימושי בעולם. אני לא מכיר שום משחק שצריך ללחוץ בו על שני השיפטים ביחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.