פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים THKBNFJSTHLAYDGמקלדת זבל בלפטופ TX1320us של HP :'( :'( :'(מקלדת silverlineHE QUIC BROWN OX UMP OVER HE Z OG
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים TE UIC RWN JUS VER TE LAY DGSMicrosoft Optical Desktop Elite for Bluetooth
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים THIS THREAD IS BORINGמקלדת MX9900 FHD בגודל 42" עם קירור מיםאל תספים אלא אם אתה רוצה לקבל אזהרה!DELL 1520: HE QUIK BROWN FO JUPS OER HE LA DOGLX710: THE QUICK BRON FOX JUMPS OVER THE LAZY OGכל מי שיצא לו את כל האותיות, שמתם לב שאתם לוחצים בו זמנית על שני הSHIFTים ועל האותיות? (כי יש לי הרגשה שחלק מהאנשים לא באמת קראו והבינו מה צריך לעשות)המטרה של התר'ד היא בטח להבין איזה מקלדות עדיפות ואיזה לא, מטרת הבדיקה של המעגלים המשותפים בודקת, אחרי כמה מקשים במקביל, חלק מהכפתורים במקלדת לא יעבדו.
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים TE UIC RWN JUS VER TE LAY DGmicrosoft internet keyboard , בשימוש מעל 5 שנים...
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים אפשר לראות שבכל המקלדות של DELL (גם בניידים וגם בשולחניים) ישנם אותם מעגלים..
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים TE UIC RWN JUS VER TE LAY DGXDDD איזה חרא מקלדת יש לי מסתבר...אבל לא הבנתי מה זה אומר?שלשיפט ולכפתורים שלא נלחצו יש אותו מעגל חשמלי?טוב פעם הבאה אני קונה רק לוג'יטק חח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.