פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים מקלדת DELL 07N36 (בעבודה...) TE UIC RWN JUS VER TE LAY DG ככה זה שאתה נציג תמיכה של ISP .. ;D עריכה: בבית עם מקדת מולטימדיה גנרית עם השם PCALL : HE QUIC BROWN OX UMP OVER HE Z OG
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY FOXMicrosoft Wireless Comfort Keyboard
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים פדיחה... H K BN FX JMS V H LZ DG מקלדת ישנה של HP, אבל עדיין חולה עליה, החלפתי כבר 3 מחשבים והיא נשארה איתי.
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים הדיון הזה דיי חסר תכלית אין שום הבדל בין המקלדות כמו שהבחור צייןאלא אם כן שני אנשים משחקים באותה מקלדת ברגע נתון אחד , מה שאני מטיל בספק בימינו
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים דבר שמאוד מציק לי במקלדת שלי זה שהחץ למעלה והחץ שמאלה נמצאים על אותו מעגל, כך שבמשחקי מירוצים אני לא יכול לתת גז ולפנות שמאלה באותו הזמן.
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים THE QUICK BROWN FO JUMPS OVER THE LAZY DOGMicrosoft Natural Ergonomic keyboard 4000
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים TE UIC RWN JUS VER TE LAY DGחחחח....איזה מאפן יצא לי...זה לא כתב בכלל FOX....אבל מה זה מעגלים משותפים בכלל? וכמה יש לי? ומה זה אומר?? :s05:ד"א המקלדת זה LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.