פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה המחיצה C אצלי לא נפתחת באופן תקין שאני מנסה לפתוח אותה רשום לי פתיחה באמצעות תוכנה כלשהיאיך מבטלים את זה?
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים מחבר עשיתי חיפוש וכלום לא עזר רשום על קובץ autorun שצריך למחוק אין לי אותו ניסיתי גם למחוק קבצים נסתרים זה לא עזרהרצתי אנטי וירוס זה גם לא עזר. מה עוד אפשר לעשות?
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים תפתח את הקובץ שהעלתי תלחץ לחיצה כפולה על הקובץ תלחץ כן וזהו...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים מחבר תודה אחי זה עבד אבל ממה זה קורה? עכשיו שמתי לב שיש לי את אותה תופעה בדיק און קי
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים היה שינוי ברג'יסטרי מאיזה שהו סיבה שאני לא יודע איזהמה שעשיתה כשפתחתה את הקובץ הרג'יסטרי נרשם מחדש לערך הנכון וזה מה שסידר לך את הבעיהאיזה אות הכונן של הדיסק און קיי?
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים אות הכונן כמו הארד דיסק CD-ROM כל אחד מקבל אות כונן C , D ,E וכו...בכל מקרה יש לך את הקובץ AutoRun when opening drive-fix.bat תלחץ ימני עליו ואחרי זה עריכהותוכל לשים לב שמטה יש לך את אותיות הכוננים בנוסף למשהו מה שתעשה תעתיק את 2 השורות האחרונות לעוד שורה חדשה ותשנה את האות של הכונן לאות שקיבל הדיסק און קיי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.