פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים שלוםיש לי כרטיס מסךAti Sapphire 1950X proלאחר לא קצת שעות משחקהגיע מצב שבו אחרי כמה דקות משחק המסך נכבה, ואז מופיע הודעה מעצבנת "No Signal"ורק לאחר כיבוי והדלקה המסך שוב מראה משהוניסיתי להוריד רזולוציה, מה לא ניסיתי ואין....אחרי כמה זמן משחק (לא פרק זמן קבוע) שוב פעם זה קורהקרה לי בכל משחק שאני משחק עכשיו גם על רזולוציה 640X640וזה קורה גם אם הכרטיס מרגיש חם ביד ומראה בערך 70 מעלות במחשב( שלפי החברה זה מצב תקין(?) ) או אם הכרטיס קר ממש.ניסיתי להוריד דרייבר עדכני וגם לא הלך.השאלה היא כזאת, בדוק שהכרטיס מסך שלי מת?או שיכול להיות שהבעיה דווקא נובעת מהמסך?המסך הוא דיי פשוט19 אינץ של AOCזה קרה לעוד מישהו פה? ואם הוא פתר את זה, איך הוא עשה את זה?!?!תודה.
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים מחבר חשבתי על זהאבל אם אני מכבה את המסך ומדליק שוב זה לא פותר את הבעיהרק ריסט למחשב פותר את הבעיה מה שלדעתי אומר שזה קשור לכרטיס מסך יותר, אבל אני לא בטוח ולכן אני שואל פה.
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים מחבר yousux - אתה צודק עכשיו שאני קורא שוב אני רואה שלא כתבתי בהתחלה שהבעיה נפתרת רק אחרי כיבוי והדלקה של המחשב ולא המסך...הייתי צריך לציין את זה.שאר המפרטProcessor: Intel E6550 Dual with 4MB buffer.2G ram 800Mhz oczpower supply: HEC-400TR-TF 400wBoard: gigabyte GA-P31 D3sl
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.