פורסם 2008 בנובמבר 3017 שנים AMD.בתנאי שהמחשב לא מיועד למשרד שמשתמשים בו בהרבה תוכנות כבדות (נדיר) מעבדים שלהם, ובמיוחד מהסדרה החסכונית בחשמל, יציגות יחס עלות-תועלת מצוין ויספקו ביצועים מעולים.
פורסם 2008 בנובמבר 3017 שנים מחבר מקסימום עד כ-4 תוכנות (כמו : אקספלורר , פוטושופ , וינאמפ אולי , וזהוא.)
פורסם 2008 בנובמבר 3017 שנים אם ככה, ההמלצה שלי תקפה בהחלט.אני ממליץ על 4850e, מעבד חסכוני בחשמל וזול.
פורסם 2008 בנובמבר 3017 שנים מחבר לא כ"כ חשוב החסכון הזה. הוא לא יהיה דולק 24/7. ואיזה לוח M יתאים ? ומשום מה לא מצאתי אותו בזאפ
פורסם 2008 בנובמבר 3017 שנים החיסכון הוא גם בפליטת החום, ובצורה עקיפה גם בפליטת מזהמים לאויר שאתה נושם. תנסו להיות קצת למען הסביבה, God damn it.בעיקרון כל לוח עם תושבת AM2 יתאים... אם אתה רוצה המלצה ספציפית יותר תן תקציב ודרישות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.