עבור לתוכן

מחשב מבוסס i7 ב-4000 ש"ח מאייבורי - חתול בשק ?

Featured Replies

פורסם

תגידו לי מה אתם חושבים על ההצעה הבאה :

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2407&CatCode=

המחיר 4,600 ש"ח אבל מכיוון שאני עסק מורשה באילת אני זכאי להורדת מע"מ עפ"י חוק ולכן המחיר לאחר הורדת מע"מ הוא 4,000 ש"ח.

אייבורי נותנת אחריות מלאה לכל המוצרים שלה וסה"כ אני לא מוצא איזשהו פגם מבחינת אחריות ואמינות בחברה עצמה..

מה אתם חושבים על המפרט ? ההצעה ? האם הלוח והזכרונות נראים לכם טובים ? האם יש צורך בשדרוג המארז וכו' ?!

תודה רבה ושבוע טוב לכולם

דין

פורסם

מארז זול, דרעק של ספק, כרטיס מסך עלוב, זכרונות איטיים בטירוף, והארדיסק שאישית הייתי מתרחק ממנו.

מישהו עדיין חושב שיש מציאות באייבורי? הגיע הזמן להתעורר למציאות.

פורסם
  • מחבר

תסלח לי על שאני לא בדיוק מבין בתחום אבל רק תסביר לי מה בדיוק כל כך גרוע במחשב הזה ?

מארז זול ? - מה כבר possibly יכול להיות גרוע במארז ועוד מארז של טרמלטייק ?

דרעק של ספק ? - יש דבר כזה ? מה כל כך דרעק בספק הזה ספציפית שספק אחר לא דרעק כמוהו ?

כרטיס מסך עלוב ? - למה ? האם יש בשוק כרטיס מסך טוב יותר במחיר כזה ? והאם שווה להוסיף עוד 300-500 ש"ח ולקחת את ה-9800 ?

לגבי הארד דיסק וזכרונות אני מעדיף לא לרברב פה כי זה משהו שאפשר לשדרג בעתיד ובזול.. למרות שאני בטוח שיעשו את העבודה בשבילי.

תודה על התגובה

פורסם

רואים שיש לאייבורי עוד הרבה מה ללמוד

כרטיס מסך

PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB

אין שימוש ב1GB בכרטיס, כרטיס חלש

יתרון חשוב סידרה 9 לא סידרה 8

חחח, איזה יתרון ואיזה נעליים.. ה8800GT מז%&ן את זה, זה לא כאילו הכרטיס בסדרה 9 שהוא חלש אז מהיר יותר מכרטיס טוב בסדרה 8

הכולל יציאת HDMI ותומך HDCP

יש את זה בכרטיסים הכי בסיסיים היום, דה..

זכרון מלא מהכרטיס (לא Shared)

:nixweiss:

חיבור PCIe2.0 (לא PCIe)

וואו, וכאילו שזה באמת משנה, הריי רק בכרטיסים כמו הHD4870X2 ההבדל הזה באמת יבוא קצת לידי ביטוי.

בכל אופן, חתול בשק שרשום עליו אייבורי, ממש לא מגרה...

מערכת ממש לא מאוזנת, באמת שעזוב אותך מCI7, בתקציב הזה אתה מביא מערכת שביצויע במשחקים הרבה יותר גדול.

פורסם

מה רע בHD בכלל???

פורסם

:lol: שנמשיך?

מעבד

Intel® Core I7 I920 2.33GHz

סורי אייבורי, אבל זה 2.66GHZ

ניתן לרכישה עם כל סוגי המעבדים

הא?!

במחירים הטובים בארץ

והשירות הגרוע ביותר

אחריות לכל החיים

מאוד חשוב... כן זה כל אחד נותן לי בBOX

יתרון חשוב: ליבה מרובעת מאוחדת

ממש לא הייתי קורא לזה יתרון

(Native Quad Core)

פורסם

לא מתקרב אליהם :kopfpatsch:

פורסם

מה יכול להיות גרוע במארז וספק שאל הבחור מלעלה? אני אסביר בכיף.

קודם כל מה שיכול להיות גרוע במארז זה שהוא רועש ולא קריר מספיק. אלו הדברים העיקריים שמפריעים לכל אדם/חומרה בהתאם.

לגבי הספק העסק קריטי אפילו יותר - אפשר להתייחס לספק כמו לדלק במכונית שלך. יש לך מכונית נהדרת,מהירה עדכנית וכו' אבל אופס, הדלק שלך מהול במיים ושאר חרא דברים כאלה והמכונית מקרטעת, לפעמים לא מתניעה, לפעמים נכבית באמצע הנסיעה ושאר דברים כאלו. הבנת את העיקרון?

ספק שהוא לא איכותי יכול לגרום לריסרטרטים, לגרום לשריפה בעקיפין של חלקים יקרים כמו כ.מסך/לוח וכו', יכול להיות רועש מאוד ויכול גם לעלות לך הרבה כסף לאורך זמן פשוט כי הנצילות/יעילות שלו נמוכה מאוד לעומת ספקים טובים שיש להם הרבה פעמים 80plus - שזה שמונים אחוזי נצילות ויותר

פורסם

חרא מפרט שבעולם. איבורי (בין השאר) ידועים בזה שהמפרטים שלהם מורכבים כדי למקסם רווח ולא כדי להיות מפרטים מאוזנים.

אין לי בעיות עם איבורי - תמיד שאני קונה שם אני בא עם מפרט משלי.

פורסם

אצלי ספק + לוח אם + זכרונות + CI7 920 עלה יותר מ5K אז מערכת שלמה עם אותו מעבד יעלה פחות מ5K נורמלי ? זה מזכיר לי את ההודעות מלפני יותר מעשור . שמזכירים איזה מעבד יש לך במערכת בגדול בכותרת במחיר ריצפה . תרתי משמע .

פורסם

מערכת שלמה, שלא כוללת כ.מסך מפוצץ בטרוף ושאר דברים, אבל עם 6GB זיכרון לדעתי לא אמורה לעלות פחות מכ-8000 ש"ח או משהו באזור

פורסם

^^^^^

אתה קצת מגזים בין 6K-7K אפשר למצוא מערכת סבירה לCI7 עם כרטיס מסך

פורסם

וואלה אם קונים עכשו אין מצב שזה מעבד מוחלף אן סחורה פגומה כיח זה חדש אז לא יחזירו כבר אחרי שבועיים

הספק לא ג'נרי מה אתם מדברים ezcool אחלה של חברה לספקים !!

המארז לא יודע אבל זה של Thermaltake ככה שזה לא אמור להיות כזה מעפן חוצמזה הכ.מסך די חרא אבל אם אתה לא מתכוון להריץ הרבה משחקים אז זה סבבה..

קיצר אחלה מחשב שיריץ משחקים על מדיום..

לדעתי שווה קנייה זה גם זול יחסית!

פורסם

אם זה הולך להריץ משחקים על מדיום אז מה בדיוק הטעם ב-3GB זיכרון DDR3 ומעבד כ"כ חזק?

אותה מערכת עם E7300 תעשה אותה עבודה, אולי יותר טוב ותעלה כחצי מזה ואולי פחות.

אתה קצת מגזים בין 6K-7K אפשר למצוא מערכת סבירה לCI7 עם כרטיס מסך

בניתי עכשיו מערכת עם המעבד הבסיסי, 6GB זיכרון,כ.מסך 4850, קירור נחמד למעבד וכונן קשיח בגודל סטנדרטי, מארז בכ-300 ש"ח וספק בסיסי ויצא כמעט כמעט 7000 ש"ח. אם אתה קונה מערכת כזו סביר להניח שתקנה גם 4870 ושאר דברים שיהיו קצת יותר מסטנדרטיים ולכן זה 7500-8000 ש"ח בלי הרבה מאמץ וטירוף.

פורסם

לא אומר שאין אבל מערכת מאוזנת עם CI7 ב6K-7K קיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים