עבור לתוכן

עזרה בפתיחת פורטים לאימיול

Featured Replies

פורסם

שלום !

לא מצליח לפתוח פורטים בשביל אימיול , אין לי ראוטר וגם כיביתי את הפירוול הפנימי של וינדוס , עדין הפורטים סגורים , עברתי על מלא מלא מדריכים שמצאתי באינטרנט , ושום דבר לא עזר , אני כבר נואש.

תודה !

פורסם

cobmetal, תתחיל בלשנות את הכותרת ככה שתסביר את הבעיה, למשל 'עזרה בלפתוח פורטים לאמיול' או 'לא מצליח לפתוח פורטים לאימיול בלי נתב'.

אתה יכול לשנות את הכותרת ע"י עריכתה בהודעה הראשונה. אין שינוי הכותרת יגרור את ניעלת הדיון.

חוץ מהחומת אש של וינדוס יש לך חומת אש אחת שמותקנת או חבילת אנטי-וירוס/חומת אש שמותקנת על המחשב.

אם כן תנסה לבטל אותן ואפילו להסיר את התוכנה.

חוצמזה אתה יכול לנסות לשנות פורטים.

איזה מודם וחיבור יש לך?

פורסם
  • מחבר

יש לי אנטיוירוס של נוד , רק אנטיוירוס ולא חבילת הגנה כך שאין לו פוירוול , יש לי מודם של מוטורולה הספקית שלי היא בזק , ניסיתי לכבות את האנטיוירוס ואת הפירוול הפנימי של וינדוס וגם החלפתי פורטים , ניסיתי להריץ בדיקה דרך אתר מסוים באינטרנט אם הפורט פתוח והוא אומר שהוא סגור , גם באימיול אותו הדבר , אין לי מושג מה אפשר לעשות כבר , שעות אני יושב באינטרנט בפורומים ולא מצאתי פיתרון עדין.

תודה !

פורסם

תנסה את זה, איפוס הגדרות התקשורת

נסה את זה

כנס לחיבורי הרשת

תן קליק ימני על כל אחד מממשקי הרשת שלך ותעשה להם DISABLE ("בטל")

(ממשקי רשת - Local area connection , בלוטות'ים ו-1394 למיניהם... WIRELESS CONNECTION וכו')

אם יש עוד חייגנים, או עוד חיבורי רשת כלשהם, מחק ובטל אותם בהתאם.

כנס להתחל-הפעלה

רשום את הפקודה

netsh int ip reset netshlog.txt

תן אישור, חכה שהחלון השחור ייפתח וייסגר

עכשיו באותה דרך הרץ את הפקודה

netsh winsock reset

הפעלה מחדש למחשב (זה חשוב)

שים לב, זה קריטי למחוק את החייגנים לפני תחילת התהליך, ולנטרל את ממשקי הרשת, כמו שאמרתי.

(וזאת על מנת שהם יוכלו לרשת ממערכת ההפעלה את הפרוטוקול המאופס לאחר מכן, שכן הם ישויות tcp/ip עצמאיות מרגע שנוצרו)

ואז (אחרי ההפעלה מחדש למחשב)

להפעיל מחדש את ה LAC/WC של כ.הרשת החוטי/אלחוטי שלך, לבנות חייגן חדש לפי סוג החיבור, במידה ונדרש כזה.

זה הכל.

אתה יכול להוסף את הפקודה

netsh reset firewall

לפני שאתה מאתחל, ע"מ לאפס את חומת האש.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את מה שאמרת ועדין אותה הבעיה , אני מרים ידיים כבר.

תודה בכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים