פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים שלום !לא מצליח לפתוח פורטים בשביל אימיול , אין לי ראוטר וגם כיביתי את הפירוול הפנימי של וינדוס , עדין הפורטים סגורים , עברתי על מלא מלא מדריכים שמצאתי באינטרנט , ושום דבר לא עזר , אני כבר נואש.תודה !
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים cobmetal, תתחיל בלשנות את הכותרת ככה שתסביר את הבעיה, למשל 'עזרה בלפתוח פורטים לאמיול' או 'לא מצליח לפתוח פורטים לאימיול בלי נתב'.אתה יכול לשנות את הכותרת ע"י עריכתה בהודעה הראשונה. אין שינוי הכותרת יגרור את ניעלת הדיון.חוץ מהחומת אש של וינדוס יש לך חומת אש אחת שמותקנת או חבילת אנטי-וירוס/חומת אש שמותקנת על המחשב.אם כן תנסה לבטל אותן ואפילו להסיר את התוכנה.חוצמזה אתה יכול לנסות לשנות פורטים.איזה מודם וחיבור יש לך?
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר יש לי אנטיוירוס של נוד , רק אנטיוירוס ולא חבילת הגנה כך שאין לו פוירוול , יש לי מודם של מוטורולה הספקית שלי היא בזק , ניסיתי לכבות את האנטיוירוס ואת הפירוול הפנימי של וינדוס וגם החלפתי פורטים , ניסיתי להריץ בדיקה דרך אתר מסוים באינטרנט אם הפורט פתוח והוא אומר שהוא סגור , גם באימיול אותו הדבר , אין לי מושג מה אפשר לעשות כבר , שעות אני יושב באינטרנט בפורומים ולא מצאתי פיתרון עדין.תודה !
פורסם 2008 בנובמבר 3017 שנים תנסה את זה, איפוס הגדרות התקשורתנסה את זהכנס לחיבורי הרשתתן קליק ימני על כל אחד מממשקי הרשת שלך ותעשה להם DISABLE ("בטל")(ממשקי רשת - Local area connection , בלוטות'ים ו-1394 למיניהם... WIRELESS CONNECTION וכו')אם יש עוד חייגנים, או עוד חיבורי רשת כלשהם, מחק ובטל אותם בהתאם.כנס להתחל-הפעלהרשום את הפקודהnetsh int ip reset netshlog.txtתן אישור, חכה שהחלון השחור ייפתח וייסגרעכשיו באותה דרך הרץ את הפקודהnetsh winsock resetהפעלה מחדש למחשב (זה חשוב)שים לב, זה קריטי למחוק את החייגנים לפני תחילת התהליך, ולנטרל את ממשקי הרשת, כמו שאמרתי.(וזאת על מנת שהם יוכלו לרשת ממערכת ההפעלה את הפרוטוקול המאופס לאחר מכן, שכן הם ישויות tcp/ip עצמאיות מרגע שנוצרו)ואז (אחרי ההפעלה מחדש למחשב)להפעיל מחדש את ה LAC/WC של כ.הרשת החוטי/אלחוטי שלך, לבנות חייגן חדש לפי סוג החיבור, במידה ונדרש כזה.זה הכל.אתה יכול להוסף את הפקודהnetsh reset firewallלפני שאתה מאתחל, ע"מ לאפס את חומת האש.
פורסם 2008 בדצמבר 617 שנים מחבר עשיתי את מה שאמרת ועדין אותה הבעיה , אני מרים ידיים כבר.תודה בכל מקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.