עבור לתוכן

שכפול דיסק מ-RAID0

Featured Replies

פורסם

ה-ACRONIS שברשותי לא מאפשר לי לעשות CLONE למערך ה-RAID0 שלי לדיסק חדש (ללא RAID).

יש תוכנה שמאפשרת כזה CLONE? מערך ה-RAID על סף קריסה ולא בא לי פירמוט.

תודה!

פורסם

לינוקס ?

פורסם
  • מחבר

XP PRO 32BIT

פורסם

ניסית תוכנות אחרות? (יש כמה מומלצות באחד מהסטיקים של פורום תוכנה)

פורסם

התכוונתי, תעלה את המחשב בלינוקס, תטען את מערך הרייד ותעתיק אותו לדיסק אחר ?

פורסם
  • מחבר

ניסית תוכנות אחרות? (יש כמה מומלצות באחד מהסטיקים של פורום תוכנה)

לא - לא ניסיתי... קיוויתי לקבל המלצה על אחת שעובדת מניסיון של מישהו.

התכוונתי, תעלה את המחשב בלינוקס, תטען את מערך הרייד ותעתיק אותו לדיסק אחר ?

איזו הפצה תומכת ב-RAID0 ושכפול דיסקים? יש LIVECD כזה? הן יסתדרו עם NTFS בלי בעיה?

פורסם

כל הפצה תומכת ב RAID, השאלה אם יש את הדריברים הנכונים.. אם יש לך בקר מובנה, נראה לי שאתה צריך הפצה עם תמיכה ב DMRAID. לשכפל דיסקים ? אפשר לעשות את זה עם פקודה כמו DD או לחפש סתם איזה תוכנה פשוטה ולהריץ אותה. רגע, אתה רוצה שכפול ברמה הלוגית (להעתיק מחיצה / לשנות את הגודל שלה) או הפיזית (להעתיק את הדיסק אחד לאחד, ואז מה הקשר ל NTFS) ?

פורסם
  • מחבר

שכפול פיזי אבל רק של הסקטורים שבשימוש.

איזו הפצה אתה מכיר שתומכת ב-DMRAID (שאין לי מושג מהו)? עדיף LIVE כמובן...

פורסם

ACRONIS TRUE IMAGE ECHO אמורה לעשות את זה

פורסם
  • מחבר

אבדוק - תודה...

המליצו לי גם על Casper - מכירים?

פורסם

הועבר לפורום תוכנה

פורסם

כל הפצה תומכת ב RAID, השאלה אם יש את הדריברים הנכונים.. אם יש לך בקר מובנה, נראה לי שאתה צריך הפצה עם תמיכה ב DMRAID. לשכפל דיסקים ? אפשר לעשות את זה עם פקודה כמו DD או לחפש סתם איזה תוכנה פשוטה ולהריץ אותה. רגע, אתה רוצה שכפול ברמה הלוגית (להעתיק מחיצה / לשנות את הגודל שלה) או הפיזית (להעתיק את הדיסק אחד לאחד, ואז מה הקשר ל NTFS) ?

dmraid לא יאפשר לו להעתיק ברמה הפיזית. כ"כ עד כמה שידוע לי אין הפצה של לינוקס שתומכת בDMRAID "מהקופסה". איזה שגיאה

הACRONIS נותנת לך? (אני מניח שאת ההעתקה אתה מנסה לעשות מWINDOWS ולא מהBOOT,כן?)

פורסם
  • מחבר

הוא טוען שהוא לא מוצא יעד גדול מספיק להעתקה, למרות שה-HDD החדש גדול כמעט בהרבה (320G) מה-RAID בגודל של 74X2

פורסם

אתה מבצע מהWINDOWS או מהBOOT? ושאלה קצת מפגרת אבל צריך לשאול - יש לך מקום פנוי על הדיסק (לא במחיצות אלא מקום לא מוגדר

עדיין בMFT)? אתה יכול לנסות גם את גירסת הBOOT של הGHOST יש שם אפשרות לטעון דרייברים של WINDOWS וכך לזהות את

מערך הRAID ולהעתיקו ללא בעיות שמערכת הפעלה יכולה לגרום.

פורסם

dmraid לא יאפשר לו להעתיק ברמה הפיזית. כ"כ עד כמה שידוע לי אין הפצה של לינוקס שתומכת בDMRAID "מהקופסה". איזה שגיאה

הACRONIS נותנת לך? (אני מניח שאת ההעתקה אתה מנסה לעשות מWINDOWS ולא מהBOOT,כן?)

למה DMRAID לא מאפשר לעשות זאת ? גם אם אין הפצה שתומכת מהקופסא (למרות שיש מילון הפצות ,בטח מישהו כן), יש כאלו שזה בטח לא מדע טילים בשביל להוסיף את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים