פורסם 2003 ביוני 2822 שנים הורדתי את הסדרה וצפיתי ב12 הפרקים הראשונים -זאת סדרה ממש טובה עם עלילה מורכבת בצורה מאוד מדויקת. יש משהו אחד שלא הבנתי (כנראה פספסתי משהו)יש את הצלם (המתנקש) שבפרק הראשון רואים אותו במטוס , רואים את המתנקשת מפתה אותו , היא גונבת לו את תעודת הזהות שלו תוך כדי האקט המיני , ואז היא משבשת את פעולת המטוס , צונחת ממנו ומשאירה את המטוס להתרסקהשאלה שלי היא:איך לעזזל הצלם הזה בחיים??מישהו מוכן להסביר לי?אהה ועוד משהואשתו של הסנאטור דיויד פאלמור (שריל) - נכון שהיא מעצבנת?
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים זה לא אותו צלםהיא גנבה לו את הכרטיס צלם שלו כדי שהמתנקש יוכל להתחזות לצלם ולהתקרב לנשיאהצלם מהמטוס התפגר כנראה ומישהו אחר משתמש בזהות שלו
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר אחי אם זה לא אותו צלם - אז זה אותו שחקן אני לא חושב שהבמאי כזה מפגר (ולפי הסדרה הוא לא) שהוא יקח אותו שחקן ושים אותו כמתחזהזה אותו שחקן ואותה דמותלדעתי פספסתי פה משהו - ואני יגלה מה קורה בפרקים הבאים
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים אכן פספסת.הצלם הגרמני האמיתי מחוסל, אולם אחד מהמתנקשים של איירה גיינס עשה ניתוח פלסטי(אמרו את זה) והתחזה לצלם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.