פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים איזה תוכנות צריך?בינתיים יש:- אופיס 2003 (מחשב לא חזק כ"כ)- AVG Anti Virus- Burn Aware (לקחתי מהנושא תוכנות מומלצות, מקווה שהיא טובה..)איזה עוד תוכנות כדאי להתקין?
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים עוד עיוור שלא רואה שיש סטיקי טוברשימת תוכנות מומלצות (+סקירת תוכנות) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302213.0
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר עוד עיוור שלא רואה שיש סטיקי טוברשימת תוכנות מומלצות (+סקירת תוכנות) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302213.0אולי אתה עיוור כי אם היית רואה את ההודעה שלי הייתי מבין שקראתי את הנושא.אני ביקשתי המלצות לתוכנות שצריך במחשב חדש.. לא המלצה כללית של תוכנות.. איזה דברים צריך כמו אנטי וירוס ודברים כאלה..
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים איזה תוכנות צריך?בינתיים יש:- אופיס 2003 (מחשב לא חזק כ"כ)- AVG Anti Virus- Burn Aware (לקחתי מהנושא תוכנות מומלצות, מקווה שהיא טובה..)איזה עוד תוכנות כדאי להתקין?NOD32 - אנטיוירוס עדיף וקל FIREFOX - דפדפןעדכון דריברים חדשים מהאתרים (לא מהדיסק שקבילת לפני שנים)WINRAR - תוכנת קיבוץ.DAEMON TOOLS - תוכנה לפתיחת IMGים FFDSHOW - מקודדGETRIGHT - מנהל הורדותUTORRENT - תוכנה להורדת טורנטים.VLC/BSPLAYER - נגןSKYPE/תוכנות IM למינהן ...OFFICEPHOTOSHOW זה מה שקפץ לי לראש אני מקווה שזה עזר.
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים NOD32 - אנטיוירוס עדיף וקל ועולה כסף, מי אמר שהוא רוצה תוכנות בתשלום? יש גם avast אנטי וירווס חינמי לגמרי שזוכה גם לתוצאות טובות יותר מ-avg בכל המבחנים!FIREFOX - דפדפןעדכון דריברים חדשים מהאתרים (לא מהדיסק שקבילת לפני שנים)WINRAR - תוכנת קיבוץ.DAEMON TOOLS - תוכנה לפתיחת IMGים אני אישית הייתי ממליץ על magiciso גם היא חינמית עם התקנה פשוטה בהרבה שלא דורשת אתחול מחשב, וגם יש בה אפשרות ל-mount קבוע FFDSHOW - מקודדאחד? ואם לא יספיק? לא יותר פשוט להוריד את החבילה k-lite codec?GETRIGHT - מנהל הורדותUTORRENT - תוכנה להורדת טורנטים.VLC/BSPLAYER - נגןאו להוריד את חבילת המקודדים שהצעתי קודם שבאה כבר כלול עם media player classic, אבל זה באמת כבר העדפת משתמשSKYPE/תוכנות IM למינהן ...OFFICEPHOTOSHOP או photoshop elements זולה יותר ופשוטה בהרבה לשימוש. ישנה גם picasa של גוגל אישית אני לא אוהב, אבל היא חינמית. זה מה שקפץ לי לראש אני מקווה שזה עזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.