פורסם 2003 ביוני 2822 שנים ת'אמת.... למי אכפת שום דבר לא הולך להשתנות... המשחק הזה כבר מזמן לא מחדש שום דבר.... סתם עוד משחק שנמאס ממנו בערך אחרי חצי שעה...
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים ת'אמת.... למי אכפת שום דבר לא הולך להשתנות... המשחק הזה כבר מזמן לא מחדש שום דבר.... סתם עוד משחק שנמאס ממנו בערך אחרי חצי שעה...ממש ממש לא! אני שיחקתי ב2 ו3, הם נשארו לפחות חצי שנה על המחשב שלי וגמרתי אותם המון פעמים! ודווקא הרביעי כן אמור לחדש הרבה, וגם הביקורות בעולם משבחות אותו בלי סוף.
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים ת'אמת.... למי אכפת שום דבר לא הולך להשתנות... המשחק הזה כבר מזמן לא מחדש שום דבר.... סתם עוד משחק שנמאס ממנו בערך אחרי חצי שעה...אשכרה, אתה גם קופץ שם לגובה של 20 מטר עם סקייט נו באמת... עוד מעט הוא גם יהפוך לניו באמצע ויעוף לחלל ויעשה סלייד על שביל החלב, "קצת" לא ריאליסטי, קצת.
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים באמת לטוס 20 מטר באוויר לגובה 4 מטרים תוך כדי 2 סלטות ובורג תוך כדי תרגיל מרהיב של 50\50 עם 20 קפיצות על המעקה ניראה לי קצת דימיוני, אבל רק קצת.אבל האמת היא שהבעיה לא בזה אלה בזה שהמישחק מיצתרף למסורת של פיפא ושל UT שמה שמשותף לכל המישחקים האלו הוא שכל "גירסא חדשה" מציגה רק גראפיקה משופרת וכמה דמויות נוספות וזהו....
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים לזכותו של טוני הוק יאמר שיש שינויים בין גרסא לגרסאוכל הכיף הוא שזה לא ראיליסטיהיית יותר רוצה שהוא יעשה את התרגילים המסכנים שעושים בX GAMESכשפעם ב יש תרגיל נחמדאו רשימה ענקית של תרגיל שנותנת לך 700,000 נקודות?אני מעדיף את אופציה ב'...
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים אבל האמת היא שהבעיה לא בזה אלה בזה שהמישחק מיצתרף למסורת של פיפא ושל UT שמה שמשותף לכל המישחקים האלו הוא שכל "גירסא חדשה" מציגה רק גראפיקה משופרת וכמה דמויות נוספות וזהו....דווקא סדרת הטוני הוק היא אחת הסדרות הכי מוצלחות שהיו אי פעם וכל משחק בסדרה מצליח ומשפר את את קודמו.
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים בגיימר אמרו שהוא אמור לצאת בסוף יוני, הוא אמור לצאת בימים הקרובים.www.thps.comAnd when Tony Hawk's Pro Skater 4 hits shelves this October
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.