עבור לתוכן

tony hawk 4

Featured Replies

פורסם

למישהו יש מושג אולי מתי יוצא הטוני הוק הבא-tony hawk underground

?????

פורסם

בגיימר אמרו שהוא אמור לצאת בסוף יוני, הוא אמור לצאת בימים הקרובים.

פורסם

ת'אמת.... למי אכפת שום דבר לא הולך להשתנות... המשחק הזה כבר מזמן לא מחדש שום דבר.... סתם עוד משחק שנמאס ממנו בערך אחרי חצי שעה...

פורסם

ת'אמת.... למי אכפת שום דבר לא הולך להשתנות... המשחק הזה כבר מזמן לא מחדש שום דבר.... סתם עוד משחק שנמאס ממנו בערך אחרי חצי שעה...

ממש ממש לא! אני שיחקתי ב2 ו3, הם נשארו לפחות חצי שנה על המחשב שלי וגמרתי אותם המון פעמים! ודווקא הרביעי כן אמור לחדש הרבה, וגם הביקורות בעולם משבחות אותו בלי סוף.

פורסם

אשכרה, אתה גם קופץ שם לגובה של 20 מטר עם סקייט נו באמת... עוד מעט הוא גם יהפוך לניו באמצע ויעוף לחלל ויעשה סלייד על שביל החלב, "קצת" לא ריאליסטי, קצת.

פורסם

באמת לטוס 20 מטר באוויר לגובה 4 מטרים תוך כדי 2 סלטות ובורג תוך כדי תרגיל מרהיב של 50\50 עם 20 קפיצות על המעקה ניראה לי קצת דימיוני, אבל רק קצת.

אבל האמת היא שהבעיה לא בזה אלה בזה שהמישחק מיצתרף למסורת של פיפא ושל UT שמה שמשותף לכל המישחקים האלו הוא שכל "גירסא חדשה" מציגה רק גראפיקה משופרת וכמה דמויות נוספות וזהו....

פורסם

לזכותו של טוני הוק יאמר שיש שינויים בין גרסא לגרסא

וכל הכיף הוא שזה לא ראיליסטי

היית יותר רוצה שהוא יעשה את התרגילים המסכנים שעושים בX GAMES

כשפעם ב יש תרגיל נחמד

או רשימה ענקית של תרגיל שנותנת לך 700,000 נקודות?

אני מעדיף את אופציה ב'...

פורסם

אבל האמת היא שהבעיה לא בזה אלה בזה שהמישחק מיצתרף למסורת של פיפא ושל UT שמה שמשותף לכל המישחקים האלו הוא שכל "גירסא חדשה" מציגה רק גראפיקה משופרת וכמה דמויות נוספות וזהו....

דווקא סדרת הטוני הוק היא אחת הסדרות הכי מוצלחות שהיו אי פעם וכל משחק בסדרה מצליח ומשפר את את קודמו.

פורסם

בגיימר אמרו שהוא אמור לצאת בסוף יוני, הוא אמור לצאת בימים הקרובים.

www.thps.com

And when Tony Hawk's Pro Skater 4 hits shelves this October

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים