עבור לתוכן

החלפת מאוורר לספק.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

במארז שלי יש מאוורר 24CM גדול בצד ומאוורר 80 מאחורה.

חוץ מזה בספק יש מאוורר 120MM שמוציא אוויר לכיוון תכולת המארז (למטה הכוונה).

אני רוצה להחליף מאוורר לספק, עד כמה חשובה דחיפת האוויר במקרה הזה ? האם מאוורר של 30 CFM ומטה יספיק ?

בנוסף החלטתי כרגע ללכת על COOLER MASTER LONGLIFE כמאוורר לגב המארז,

אני מעדיף לא ללכת על הNOCTUA P12 או S12 בגלל שלCOOLER MASTER יש 69CFM עם 19 דציבל לעומת הנוקטואה P12 שהוא 54CFM ל19 דציבל או לעומת הS12 שהוא 48CFM לעומת 17 דציבל.

כנראה אני אשתמש באיזושהי תוכנה או במשהו אחר כדי להוריד את המהירות של הLONGLIFE ככה שהרעש יהיה קטן יותר אבל בכל זאת הוא ישאר בטווח ה50-55 CFM.

הערות ? כדאי להחליף מאוורר לספק או שזה לא מומלץ ? יש לי ספק ג'נרי כזה של חברה בשם SPIRE, 550W.

לדעתכם באמת כדאי לקחת את הLONG LIFE ולהוריד את המהירות ככה שהדחיפת אוויר תהיה כמו בנוקטואה, אבל הרעש יהיה קטן ?

פורסם

אל תתעסק עם המאוורר של הספק סתם..שכן הוא מיועד לעבוד בתנאים ספציפים בספק..

מה גם שמאוורר לא מוציא אוויר מהספק..אלה מכניס אוויר אל הספק..כאשר האוויר החם יוצא מחלקו האחורי של הספק..

אין לך אפשרות להתקין מאוורר גדול יותר מה80 מ"מ ?

ולא תמיד הנתונים נכונים במאווררים..לכן כדי לקנות מאוורר שראת עליו ביקורות או מנסיון של מישהו...

פורסם
  • מחבר

אל תתעסק עם המאוורר של הספק סתם..שכן הוא מיועד לעבוד בתנאים ספציפים בספק..

מה גם שמאוורר לא מוציא אוויר מהספק..אלה מכניס אוויר אל הספק..כאשר האוויר החם יוצא מחלקו האחורי של הספק..

אין לך אפשרות להתקין מאוורר גדול יותר מה80 מ"מ ?

ולא תמיד הנתונים נכונים במאווררים..לכן כדי לקנות מאוורר שראת עליו ביקורות או מנסיון של מישהו...

יש לי 80MM מאחורה עם אופציה ל120 פשוט היה לי 80 שקט בבית של AC אז העדפתי לשים אותו.

למה שיפרסמו נתונים לא נכונים ? CM חברה מצליחה מאוד וידועה. אולי בכל זאת יש למישהו חוות דעת אישית על המאוורר ?

אגב, איזה מאוורר אתה ממליץ לשים ? חשבתי חוץ מהנוקטואה גם על SLIP STREAM או על S-FLEX שידועים כשקטים אבל הזרימת אוויר שלהם חלשה יותר מהLONGLIFE

פורסם

זה לא נתונים לא נכונים..זה "פשוט" נתונים לא מדוייקים.. :-X

לך על הSFLEX 1200/1600RPM..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים