עבור לתוכן

חוסר מקום בכונן C , תיקיית WINDOWS נגועה.

Featured Replies

פורסם

אני לא מכיר את התופעה אבל משום מה כרגע אין לי מקום בכונן C , יש לי הארדיסק אחד עם מחיצה אחת של 80 ג'יגה.

המחשב ריק לחלוטין , כאשר אני בודק את נפח תיקיית WINDOWS שבכונן C כמובן ,אני מבחין כי גודל התיקייה כמעט 70 ג'יגה, כאשר בפועל נפח התיקייה האמיתי פחות מ1.4 ג'יגה.

כאשר אני נכנס לתיקיית WINDOWS עושה CTRL+A ומסמן את כל התוכן זה מראה 1.4 ג'יגה. אך משום מה שעושים בדיקה לתיקייה עצמה מתקבלת תוצאה מטורפת של 70 ג'יגה כמעט , ברור לי שמדובר באיזה ווירוס או משהו זדוני שמכוון לעשות זאת , שמעתי על התופעה בעבר ,אך אין לי מושג כיצד נפתרים מזה.

ניסיתי לחבר עוד הארדיסק ולהרחיב את מחיצה C אליו(EXTENDED VOLUM) כך שהתווספו לי למעשה עוד 40 ג'יגה(HD של 40 ג'יגה הוספתי) , אך אחרי מס' ימים תיקיית WINDOWS הפכה להיות קרוב ל110 ג'יגה ושוב הבעיה חוזרת.

אשמח לשמוע עם עוד אנשים חוו תופעה זו וכיצד מסירים זאת.

תודה מראש

שי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים