עבור לתוכן

האם יש שיטות מלבד קירור מים להמניך את רעש המחשב?

Featured Replies

פורסם

במידה ואין, בנוגע לקירור מים, קראתי מאמרים באתר פה דיי ישנים ונראה לי דברים השתנו קצת מאז. אין שום סיכוי שאני אבנה בעצמי מערכת קירור, חנויות עושות את זה? מה העלויות, והאם זה משתלם? (כלכלית, רעש, עבודת קירור) כל מה מערכות הקירור שראיתי היו מתוסבחות ומבולגנות, יש אולי כאלו יותר מסודרות? ניתן יהיה לסגור את המחשב כשכל הברדק נמצא בתוכו?

פורסם

קירור מיים טוב = 1500+ ש"ח

קח קירור אוויר טוב, עדיפות לפסיבי ואז תקבל את השקט שלך

פורסם
  • מחבר

מה זה קירור אוויר טוב?

בזמנו קניתי למעבד מאוור של זלמן, היה בין הטובים.

פורסם

קירור אוויר טוב זה באזור ה300~350 ש"ח

יש כמה דגמים כגון Thermalright Ultra120 Xtreme

אבל אני מציע את Scythe NINJA 2 כפתרון טוב וזול יותר למטרות שקט

פורסם

ממש אין צורך בקרור מים לקבלת שקט. זה תלוי במארז, במאווררים שבשימוש ובקרור של המעבד.

פורסם

קירור מים נועד לקרר יותר טוב, לא להוריד את עוצמת הרעש, כי מאוורר צריך שיהיה, פשוט במקום שהוא יהיה צמוד למעבד הוא יהיה צמוד לרדיאטור.

פורסם

אם אתה מוכן לוותר על מעט מביצועי הקירור (אם אתה לא עושה o.c לא אמור להפריע לך ) יש איזה מדריך בפורום אלקטרוניקה ומודינג , שמסביר איך להוריד את כמות המתח שהמאורר מכבל וכך להוריד את כמות הסיבובים לדקה (או להוריד את הכוח של הסיבובים , פשוט לא קראתי עד הסוף :P) ולהוריד את רמת הרעש .

אני לא בטוח אז לא ליתקוף אותי אם אני טועה .

ולדעתי כדיי לך להשקיעה בקירור חזק ב 250 שקל ולהוסיף עילו עוד מאורר אם בקר שליטה על מהירות המאורר , רק תזכור שלא רק המאורר של המעבד ועשה רעש .

פורסם
  • מחבר

לפני שנתיים המאוורר שלי עלה 350 שקל אם אני לא טועה. כמה Scythe NINJA 2 כבר יותר שקט ממנו? (אשמח לכתוב פה את הדגם המסויים אם זה יעזור אבל אני לא זוכר. יש אפשרות לבדוק עם EVEREST או משהו דומה?)

הרעש העיקרי בא מהמאוורר של המעבד? כי חוץ ממנו יש עוד שניים.

המארז שלי - טעות חיי. אם הייתי יודע שהיופי שלו ימרמר לי ככה את החיים הייתי מוותר על זה. (וגם חוסך איזה 1000 שקל)

בקשר לויתור על ביצועי קירור, נראה לי שיש לי אפשרות לשחק עם עוצמת המאוורר, אבל אין לי מושג מה הטמפרטורות הדרושות. לא רוצה לעשות נזק....

פורסם

אם תשים את ה-ultra 120 extreme בלי מאוררים עליו (ובלי OC) זה יהיה הכי שקט. אם מה שמפריע לך זה גם הכ.מסך אז תאלץ להשתמש בקירור מים או כרטיס מסך עם קירור פסיבי (נתקלתי בכאלה)

פורסם
  • מחבר

אם תשים את ה-ultra 120 extreme בלי מאוררים עליו (ובלי OC) זה יהיה הכי שקט. אם מה שמפריע לך זה גם הכ.מסך אז תאלץ להשתמש בקירור מים או כרטיס מסך עם קירור פסיבי (נתקלתי בכאלה)

אפשר קצת פרטים? מה זה ultra 120 extreme?

יש לי AMD athlon 64X2 Dual core, מישהו יודע מה הטמפרטורה המתאימה למעבד הזה? כרגע אני רואה ב everest הטמפ 34-35.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים