פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים היה בחיפה מועדון בן 30 אלף שרמוטות משהו בן זונה ואז באו דרדסים כחולים ומנייקים וסגרו אותו דרך צו בית משפט
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים מחבר היה בחיפה מועדון בן 30 אלף שרמוטות משהו בן זונה ואז באו דרדסים כחולים ומנייקים וסגרו אותו דרך צו בית משפטאבל הוא חזר......!!!!!!!כבר לפני כמה חודשים...!!וצריך להתחיל לגרום לאנשים לבוא לשם שוב כדי שהוא יצמח שוב, ויחזור להיות המועדון "הכי" בארץ, כמו שהוא היה!!!
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים מתי יש מסיבה אחי אני מביא לשם את כל מגדלהיום אני וחבר שלי גאי דיברנו על המועדון וכמה חבל שהוא נסגר
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים מחבר און אתה מתקלט לנו?למרות שאני שונא מסיבותאמ... תשמע, זה לא ברמה שלי...עילי ומיכל מתקלטים...., חוצמיזה אין שם מחשב, אין אני יתקלט???תקציר הנושא מתי יש מסיבה אחי אני מביא לשם את כל מגדלהיום אני וחבר שלי גאי דיברנו על המועדון וכמה חבל שהוא נסגר תיכנס לאתר!!!!איזה גאי? מה השם משפחה..?וכל יום שישי.......
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים און אתה מתקלט לנו?למרות שאני שונא מסיבותאמ... תשמע, זה לא ברמה שלי...עילי ומיכל מתקלטים...., חוצמיזה אין שם מחשב, אין אני יתקלט???תקציר הנושא מתי יש מסיבה אחי אני מביא לשם את כל מגדלהיום אני וחבר שלי גאי דיברנו על המועדון וכמה חבל שהוא נסגר תיכנס לאתר!!!!איזה גאי? מה השם משפחה..?וכל יום שישי.......און נראה לי אתה זקוק ללאפטופ בדחיפות......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.