פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים יש לי מערכת מבוססת על 2180, DS3R, ו2 GB זיכרון של סמסונג (שאת הדגם אני לא זוכר כרגע - במהירות 800 MHZ )לצערי, אני לא מצליח לעבור את מחסום ה3.1 GHZ עם המעבדהזכרונות עובדים בתדר של 900 MHZ, עם תוספת מתח של 0.1Vאומנם הOC מכובד -50 % (יציב לחלוטין - באזור ה29 מעלות במנוחה!) , אבל אני עדיין שואף ליותרניסיתי להעלות מתחים למעבד, ולצ'יפסט -אך ללא הצלחה.. המחשב קורס לאחר הפוסטPICE נעול על 100 MHZ..הצעות נוספות? או שמא הגעתי לגבול היכולת של הרכיבים?
פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים תן קפיצה לתדר באס גבוה יותר. בנוסף, ניסית לבדוק מה קורה כשאתה משנה את מחלקי הזכרונות כך שהם לא בOC?
פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים כמו שאלמותיות אמר- נשמע סביר שהבעיה בזיכרון.אולי אני אומר את זה סתם- אבל עושה רושם כאילו לא בדקת שהמגבלה היא באמת של המעבד.תוריד מחלק לזיכרון כך שלא יהיה ב OC.איזה באס אתה עובד?
פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים הייאפשר עוד קצת נתונים ?מתח למעבד , מתח לזכרונות , טמפרטורות במאמץ ?סתם לידע כללי - גם לי יש את ה 2180 , "תקוע" משום מה ב fsb 330 = 3.3Ghz , אין לי מושג איך אני במצב הזה (שבגלל הטמפ' אני לא יכול להמשיך) , כי יש לי מערכת קירור טובה ובכל זאת - אני קורא שעם קירור סטוק הגיעו ל 3.5+ , באסה ..מקווה שיעזרו ותמצא את הבעיה , ככה אולי גם תעזור לי קצת ,בהצלחה ,לילה טוב .
פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים מחבר גם שאני נמצא במחלק שונה, והזכרונות עובדים בתדר המקורי שלהם פחות או יותר - העסק לא עובד..האם שווה לנסות תוספת מתח של 0.2V?ניסיתי גם להוריד מכפלה, אבל שום דבר לא עזר..אומנם אני עם קירור סטוק, אך הטמפ' נשארות קרירות לחלוטין..הנתונים נכון לעכשיו הם:באס 300מכפלה 10זיכרון 900
פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים עם כל הכבוד לזיכרון של סמסונג..נסה להוריד אותו כמה שאפשר לתדר סטוק שלו..וכמה מתח העלאת למעבד וערכת השבבים ?
פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים חברים, אל תשכחו שלפעמים יש...מגבלה. לא כל מעבד יכול להגיע לכל תדר (אם נשאר כרגע בגבול המתחים הסביר), אין מה לעשות.
פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים מחבר הצי'פסט קיבל תוספת של 0.1V למתח הסטוק שלוהמעבד קיבל מתח של 1.435 ועדיין לא עמד בOC (גם בנסיון לתדר של 350 לדוג') - כאשר מתח הסטוק הוא 1.325בכל מקרה -מדובר במחשב די תקציבי.. פשוט אני רוצה למתוח אותו למגבלות שלו - אני לא מצפה ממנו להיות חיית OC, למרות שגלום במעבד פוטנציאל לא רע כלל
פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים תוספת של 0.1V לא תשפיע ברוב המקרים...נסה לעלות יותר ולראות מה קורה..כמו כן אם לא הולך..תציין בבקשה את המתחים הנוכחים שלך..ומה שהגדרת.. ;D
פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים מחבר OK.. אני אעדכן בקרוב תמונה כללית של המערכת.. פשוט אני ממשיך לעבוד כאן נראה אם אני אצליח לשפר קצת.. אגב.. כמה רחוק אפשר להגיע עם המעבד הנ"ל? 70%? 80%?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.