עבור לתוכן

Black Friday בבאג ואופיס-דיפו (28.11-1.12)

Featured Replies

פורסם

תתחדשו כולם.

אגב,למה זה נקרא "שישי שחור" ?

בויקיפדיה אין מידע מועיל(גם בלונדון יום שישי האחרון היה "שישי שחור" וחנויות נפתחו ב5 בבוקר עם תורים)

• תגובות 417
  • צפיות 63.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה כמה ימים של מבצעים

אולי זה קשור לחג שיש כרגע לנוצרים

הזה אם התרנגול הודו

ככה זה באמריקה תמיד מחפשים איך להפוך ימים מיוחדים לכסף

פורסם

אני יכול למשל לקנות TF2 ולקבל את הTF2 השני ב70 אחוז הנחה ? :)

פורסם

חזרתי מאופיס דיפו

יצאתי עם לוג'יטק MX620 + X210

סה"כ, 300 שקל :)

לא קיבלתי אבל אחריות בקופסאות, איך זה הולך?

פורסם

הלכתי וחזרתי בידיים ריקות, רציתי AKG K412P ולא היה במלחה, בסוף קניתי אוזניות ב 20 שקל מאופיס דיפו...

פורסם

יש ירושלמי שרוצה לקנות אזניות מבאג מלחה?

פורסם

התחדשתי ב מקלדת WAVE.

מסתבר שהמוכר בדיוק חיפש מישהו שיקנה אתו המקלדת.

175 שקל שילמתי, מחיר זנות לכל הדעות.

פורסם

מישהו מחיפה ב-600 שקל?

פורסם

תתחדשו כולם.

אגב,למה זה נקרא "שישי שחור" ?

בויקיפדיה אין מידע מועיל(גם בלונדון יום שישי האחרון היה "שישי שחור" וחנויות נפתחו ב5 בבוקר עם תורים)

פורסם

אני חושב שהדבר הזה מבורך ומוצלח ואפילו אני קניתי משהו :). נקווה שהרבה רשתות יעלו על הגל הזה, זה אמור להיות טוב לכולם (גם לעסק עצמו).

ד"א - מישהו נהרג בBLACKFRIDAY :'( . אל דאגה - זה לא קרה אצלינו אלא בוואל מארט בניו יורק ארה"ב. 2000 איש חיכו שהחנות תיפתח ב 5 בבוקר ולצא להאמין, הם היו כלכך חצופים וחסרי סבלנות שהם עקרו את הדלתות (ואני עוד חשבתי שבארץ אנשים חצופים) ובדרך רמסו את אחד העובדים. ויש עוד נפגעים.

נקווה שמיקרים כאלו לא יחזרו.

מקור:

http://www.guru3d.com/news/walmart-employee-killed-in-black-friday-stampede/

פורסם

חזרתי כרגע מבאג, בקניון איילון הוא היה פשוט מפוצץ.

כך גם האופיס דיפו שם.

בקניון רמת אביב גם היו המון אנשים בבאג, קניתי לעצמי את COD החדש יחד עם עוד בחור שרצה את Football Manager.. יצא לי 150 ש"ח התענוג.

לא רע.

אני רוצה עכבר + מקלדת אלחוטיים, חבל אבל שזה רק בסטים, ואז לא נהנים מהאחד + אחד :(

פורסם

wtf

גם אני חזרתי כרגע

היה שמה הרבה אנשים יחסית לרגיל.... כ20 איש , אבל מפוצץ לא

ואין להם מלאי של מספר מוצרים

פורסם

בנוגע לאופיס דיפו, שאלתי את זה גם בציוד הקיפי-

יש להם את הדוק U3 הפשוט של סאנדיסק בגירסאת ה-16? הוא אמור לעלות סביבות ה-200 ובשביל לחלק ל-2 זה יוצא בערך 100 שקל לאחד, נראה לי משתלם סה"כ..

עוד דבר זה הרמקולים מסדרת ה-X-200 של לוג'יטק שהם גם לדעתי נחשבים כדיל לא רע ובכללי אם אפשר אז האלטק ליסיניג האלו שאמרוים להחליף את ה-ATP3 שהם בכלל מצוינים לדעתי בשביל בערך 200 שקל במקום איזה 400.

מישהו יודע קצת על זה במקרה?

מישהו ביקר במקרה בסניף של אופיס דיפו בחיפה ויודע מה המצב שם כי אם באמת יש מבצעים על השתיים שכרגע אמרתי אז הפלישה שלי מבאג ממשיכה! ;D

דרך אגב, התמונות המובטחות שלי-

p1040575au6.jpg

רואים בתמונה- אוזניות SJ3 של אודיו טכניקה ועכבר MX400 של לוג'יטק. אני חייב לציין שבשביל הכמה גרושים ששילמתי עליהם זה אחלה של תמורה לדעתי! :xyxthumbs:

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים