עבור לתוכן

Black Friday בבאג ואופיס-דיפו (28.11-1.12)

Featured Replies

• תגובות 417
  • צפיות 63.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הכוונה שלי היא אם אתה יכול להוסיף את שתי המשחקים לחשבון סטים שלך בעזרת ה CDKEY ..

LEFT 4 DEAD אני יודע שאפשר להוסיף בטוח, אבל מה לגבי ה COD:WAW?

אתה יכול להתקין כרגיל ולהוסיף אותו לסטים ככה שתוכל להפעיל אותו מתוך סטים, אבל הוא לא יהיה רשום בחשבון שלך.

פורסם

על נגני MP3/4 יש גם מבצע 1+1?

פורסם

על נגני MP3/4 יש גם מבצע 1+1?

לא.

יש מבצעים רק על שני נגנים: Cowon I7 16GB ב500 שקל(מחיר זנות) וIpod Nano 8GB ב600 שקל(צבע שחור בלבד). בנוסף על כל נגן שתקנה(חוץ מהשניים האלה) תקבל משדר FM מתנה.

אם לא הייתי קונה לפני חודש וחצי את הD2 אז הייתי קונה עכשיו את הI7, זה הנגן הכי טוב בקטגוריה שלו ובטווח מחירים הזה וקשה לי מאד להאמין שהמחיר שלו יגיע שוב לרמה הזאת בחודשים הקרובים.

פורסם

מישהו רוצה להצטרף ל-MX Revolution ב-500 שקל

או ל-MX5500 ב-1100 שקל?

באזור חיפה

פורסם

לא.

המבצע היחיד על נגנים זה משדר FM מתנה על כל קניית נגן מעל 500 ש"ח

ו I7 ב 500 ש"ח, כמובן..

פורסם

אני יצאתי לשוד שלי בבאג בגן שמואל שנחשב סניף יחסית גדול ות'אמת קצת היתאכזבתי. אומנם היה את האוזניות שרציתי- אודיו טכניקה SJ3 והכל נראה טוב, אבל בדקה האחרונה אמא שלי "הישתפנה" ולא קנתה לעצמה K414P בטענה של אחותי הגדולה שהם נראות כמו אוזניות משנות ה-80... :o (ככה לרדת עליי?)

בסוף אמרנו, טוב, נקח צורב! כי במחשב המישפחתי שלנו הצורב מטומטם ואמרו שזה בסדר סה"כ ויצא לי רע ביחד. ואז היסתבר שזה לא עובד כי אין מבצע על הצורב אז בסוף ראיתי בפינה קרוזר U3 של סאנדיסק שעולה 230 כמו האוזניות והוא בנפח של 16 ג'יגה ולחלק ל-02 יוצא לכל פריט 115 שזה לדעתי מחיר זנותי וממש משתלם. שאלתי בנגע ל-DOK ואמרו שעליו גם אין מבצע.

בסוף סרקתי את החנות איזה 10 פעמים וכל המוכרים כבר הכירו אותי אישית ואחד כבר התחיל לעשות לי VIP וליווי אישי וששאל אותי על הכל ומכיוון שאני לא גיימר אז לא לקחתי את הבקר של לוג'יטק עם המאווררים המגניבים האלה בפנים.

בסוף חשבתי, אולי סט חדש? אבל הכל היה "חביב" והעכבר נראה מעפן ולא נוח.

בסוף המלווה שלי הראה לי עכבר MX400 של לוגיטק שנראה לי נחמד. אחרי מסחת ארוכה החלתי בסוף לקנות אותו ויצאתי עם עכבר MX 400 של לוג'יטק ועם SJ3 של אודיו טכניקה.

פרטים על כל פריט וסיקור עליהם פלוס על ה-I7 שקניתי יום לפני המבצע בדיוטי פרי ב-600 ואני דופק ת'ראש בקיר על ההפסד המבאס הזה! :bash:

צפו לעידכונים ועד אז קבלו תמונה..

פורסם

לI7 יש תמיכה בתיקיות?

פורסם

לכל iaudio יש תמיכה בקבצים.

פורסם

התשובה שלך קצת לא מובנת.

פורסם

הI7 הוא של iAudio.

לכל iAudio יש תמיכה בתיקיות והצגת תיקיות(בטעות כתבתי קבצים, סורי).

פורסם

הייתי שם אתמול[bUG], יצאתי עם בקר Xbox360 חוטי וAKG K412P לנגן. אחלה של מבצעים יש שם.

איזה סניף? בקר אלחוטי?

אני מתקשר כבר יומיים לכל הסניפים באיזור המרכז, לאף אחד אין את הבקר, בטח שלא האלחוטי.

פורסם

לקח לי קצת זמן להבין איך לשנות את זה, אבל ה I7 תומך גם בתיקיות וגם ב ID3 (בספריה)

כמובן שאני משתמש ב ID3..

פורסם

אני רוצה לקנות את האוזניות של AKG K512 במסגרת המבצע בבאג , מישהו יודע איך הן ?

תודה

פורסם

יזרתי מBUG שבעת הכוכבים קניתי chillstream ועוד מקלדת פשוטה כי המקלדת נהרסה לאח שלי רק במחיר של ה chillstream יאללה איזה מבצע שוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים