פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים שלום כולםיש לי בעיה עם הרמקולים האלה והכרטיס קול SupremeFX Xf-iאני משתמש בוויסטה 64 ביטאני לא מצליח לשמוע בכל הערוצים כשאני משתמש בקידוד PL II הוא מעוות לי קבצי מוזיקה, משחק עם הווליום ולא מעביר טוב לערוצים האחוריים ולסנטריש למישהו מושג מה לעשותאו אילו דרייברים אני צריך בשביל שזה יסתדר?ניסיתי להשתמש במה שמגיע עם הדיסק התקנה של לוח האם אבל זה עושה לי בלאגןעשיתי גם הסרה אבל כל פעם שאני מאתחל הווינדוס מתקין לי אוטומטית איזה דרייבר שאני לא מזהה שם בלי רשות ומשבש לי הכלכשאני שומע באופציה של 6 channel הכל בסדראבל המערכת אמורה להוציא לי שמע טוב יותר עם הכרטיס קול הזה לא ?!תודה רבה רבה לעוניםזה הרס לי את שנת הלילה אתמול לגמרי
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים סורי שאני קופץ לדיון,יש לנו את אותו הכרטיס קול רק שאצלך זה צ'יפ של קריאייטיבאיך אתה משנה אופציות בין 6 ערוצים או 8 ערוצים?(או שזה תלוי ברמקולים)נסה להוריד מהאתר של אסוס את העדכון האחרון לדרייבר.
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים מחבר אוקי אז ככההורדתי את הדרייבר האחרון והתקנתי אותו.אני משתמש בוויסטה אז לחצן ימני על הסמל של הרמקול שם למטה ואני נכנס לאפשרויות של הדרייבר(Titan777 - שם אגב אני עורך לו בכמה ערוצים להשתמש )מקנפג אותו ל5.1 ובודק שהכל פועל. הכל באמת פועל.אבל כשאני משנה את האפקט (במערכת של לוגיטק) מ- 6chan. direct ל-PLII אני שומע בכל הערוציםאבל מה שמוזר זה שאני לא מצליח לשמוע אותם בבדיקת ערוצים של הדרייבר (זה שאתה לוחץ על כל סמל של רמקול איפה שהוא ממוקם ומחכה לשמוע ממנו צליל)אין לי מושג מה נסגר איתו...להשאיר את זה ככה או שיש מקום לדאגה?כשאני עושה את הבדיקת ערוצים בדרייבר עם האפקט של 6chan. direct אני שומע את הצלילים בכל רמקול כמו שצריך...
פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים אוקי אז ככההורדתי את הדרייבר האחרון והתקנתי אותו.אני משתמש בוויסטה אז לחצן ימני על הסמל של הרמקול שם למטה ואני נכנס לאפשרויות של הדרייבר(Titan777 - שם אגב אני עורך לו בכמה ערוצים להשתמש )לא מצאתי איפה לערוך ערוצים. רק מצאתי סטריאו\קוואד\5.1\7.1אגב, אתה יודע אם יש לנו flex-bass בדרייבר?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים מחבר לא מצאתי איפה לערוך ערוצים. רק מצאתי סטריאו\קוואד\5.1\7.1אגב, אתה יודע אם יש לנו flex-bass בדרייבר?על זה דיברתיאו שהתכוונת לערוך ערוצים בצורה אחרתאני חושב שיש משהו כזה בתוכנה של קריאייטיב שאתה מקבל עם הדיסק של ההתקנה של הלוח אםלא בטוח שלזה התכוונת אבל תבדוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.