עבור לתוכן

איך ניתן לדמות סביבת Pentirum 4 על Pentium 3?

Featured Replies

פורסם

קיבלתי Matlab 2008b אך הגירסא הזו עובדת רק על P4 ולא על P3.

בעת ההתקנה הוא נותן בעקבות זאת exception error.

האם יש אפשרות לדמות מערך הפעלה P4 על ה-P3 שלי בשביל לרמות את התוכנה?

חבל לי להשקיע עוד כסף בגירסאות ממש ישנות של מטלאב שאולי יהיו בהן פיצ'ארים חסרים, ואם בכלל ניתן להשיג אותן.

כל עזרה תעזור!

תודה :)

פורסם

כנראה שלא. נראה לי יותר זול להשיג מחשב יותר חדש מרשיון אחר למאטלאב.

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא. נראה לי יותר זול להשיג מחשב יותר חדש מרשיון אחר למאטלאב.

לא לסטודנטים.

מבאס הסיפור הזה :\

פורסם

אתה צריך את כל הפונקצינליות שיש בחדש ?

פורסם
  • מחבר

זו הבעיה - שאני לא יודע איך מתנהגות הגרסאות הישנות.

אני מצידי מתקין UBUNTU ומתקין MATLAB ל-UNIX אם זה יפתור את הבעיה (השאלה אם זה כןt?)

אם אתה מכיר את מטלאב, בדומה לשפות תיכנות שיש שם int, double וכד' גם שם יש גדלים מסויימים.

אז אם התוכנה לא תוגדר למנטיסה ואקספוננט חסומים זהה לתוכנות היותר חדישות - יהיה לי בלגאן שלם.

זה מבאס הקטע הזה...

עריכה: לפי מה שאני יודע המעבד שלי הוא מסדרת 80786 ככה שהוא תומך 32 ביט, SSE ו-MMX (לא יודע מה לגבי SSE2)

ככה שאני לא בטוח מה מפריע למטלאב שחסמו מעבדים ישנים.

פורסם

http://www.mathworks.com/support/sysreq/current_release/

רשום לך בפירוש שצריך תמיכה ב SSE2, מה שלפנטיום 3 אין. ככה שלא משנה אם תתקין את זה בחלונות או לינוקס, זה לא יעבוד.

הבלאגן יהיה מאיזה בחינה ? שהתוצאות לא יהיו מספיק טובות, או שלא יהיו תואמות לתוצאות ממחשבים עם גירסאות יותר מתקדמות ? אני בספק שזה המקרה, ואם יש לך רשיון חוקי, אתה יכול להתקשר אליהם או ליבואנים שלהם בארץ (שכחתי את השם) ולשאול אם זה בעייתי מבחינה זו.

פורסם
  • מחבר

http://www.mathworks.com/support/sysreq/current_release/

רשום לך בפירוש שצריך תמיכה ב SSE2, מה שלפנטיום 3 אין. ככה שלא משנה אם תתקין את זה בחלונות או לינוקס, זה לא יעבוד.

הבלאגן יהיה מאיזה בחינה ? שהתוצאות לא יהיו מספיק טובות, או שלא יהיו תואמות לתוצאות ממחשבים עם גירסאות יותר מתקדמות ? אני בספק שזה המקרה, ואם יש לך רשיון חוקי, אתה יכול להתקשר אליהם או ליבואנים שלהם בארץ (שכחתי את השם) ולשאול אם זה בעייתי מבחינה זו.

לא מספיק מדוייקות או בכלל תוצאה אחרת. מספיק שאתה מוסיף שגיאה של 0.001 מליארד פעם שזה הופך להיות שגיאה ממש ענקית.

באמת פספסתי את הקטע הזה עם ה-SSE2 :(

אולי מצאת מקום שרושם מאיזו גירסא התחילו לחייב SSE2? אני אנסה להשיג את הגירסא האחת לפני שאולי תעבוד לי על ה-P3 המסכן שלי.

פורסם

אנגלית זה לא הצד החזק שלך ? יש שם בעמוד הזה Previous Releases.

פורסם
  • מחבר

אנגלית זה לא הצד החזק שלך ? יש שם בעמוד הזה Previous Releases.

האמת היא שבקושי היה לי זמן להתעסק בזה.

נראה לי שהגירסא R2006b (MATLAB 7.3) אם כך תתאים לי.

תודה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים