פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים פורמט מהיר רק יוצר מערכת קבצים.פורמט רגיל יוצר מערכת קבצים וגם קורא מכל הדיסק.LOW LEVEL FORMAT או WRITE ZERO כותב 0 על הדיסק.בהארדיסק חדש מהשקית, עושים פורמט רגיל בפעם הראשונה, כדי שאם יש בעיות ממשים אחריות מייד.ובפעמים הבאות שתפרמט תעשה מהיר.
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים מחבר בהארדיסק חדש מהשקית, עושים פורמט רגיל בפעם הראשונה, כדי שאם יש בעיות ממשים אחריות מייד.ובפעמים הבאות שתפרמט תעשה מהיר.אבל כמו שרשמתי בתחילת הת'רד, אם אני מפרמט רגיל על הארד דיסק חדש מXP, הוא מפרמט לי רק 137GB.אז איך אני יעלה על הבעיות בשאר הכונן?
פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים אבל כמו שרשמתי בתחילת הת'רד, אם אני מפרמט רגיל על הארד דיסק חדש מXP, הוא מפרמט לי רק 137GB.אז איך אני יעלה על הבעיות בשאר הכונן?המערכת הפעלה לא צריכה את כל המקום הזהבמהלך ההתקנה תיצור מחיצה של 40-50 מקסימום, בשביל מערכת ההפעלהתעשה לחלק הזה פורמט מלא ותתקין.אחרי ההתקנה תעדכן את הווינדוס ותתקין SP1 ואחרי זה SP3 (עדיף שתוריד כבר עכשיו את שניהם ותצרוב על דיסק)אחרי שתתקין את זה הווינדוס יוכל לראות את כל ההארדיסקתיצור את המחיצות הנוספות שאתה צריך, ושוב תעשה להן פורמט מלא.וזהו.פעמים הבאות שתצטרך לפרמט מחיצות בהארדיסק הזה תעשה פורמט מהיר.
פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים מחבר הכנתי עכשיו דיסק של XP עם SP3 עם הnlite (תוכנה מצויינת).אחרי ההתקנה תעדכן את הווינדוס ותתקין SP1 ואחרי זה SP3 (עדיף שתוריד כבר עכשיו את שניהם ותצרוב על דיסק)אחרי שתתקין את זה הווינדוס יוכל לראות את כל ההארדיסקתיצור את המחיצות הנוספות שאתה צריך, ושוב תעשה להן פורמט מלא.פעמים הבאות שתצטרך לפרמט מחיצות בהארדיסק הזה תעשה פורמט מהיר.אחרי שאני מפרמט את המחיצה נוספת, אני יכול להוסיף אותה למחיצה הראשונית שעליה מותקנת מערכת ההפעלה?
פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים אם כבר יצרת דיסק SP3 , אז אתה יכול לראות ולחלק את כל ההארדיסק במהלך ההתקנה
פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים מחבר אם כבר יצרת דיסק SP3 , אז אתה יכול לראות ולחלק את כל ההארדיסק במהלך ההתקנהאיך זה יכול להיות?הSP3 משפיע על ההתקנה הראשונית של הXP? הוא לא בא לידי ביטוי רק בהתקנה הסופית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.