עבור לתוכן

כמה גידים צריכים להיות לכבל טלפון לחיבור ADSL?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

הבעיה שלי היא כזו:

אני רוצה להוסיף שקע טלפון נוסף בבית לצורך חיבור ADSL ועוד טלפון (מאותו השקע), מהקופסה הרשאית שבבית.

מאותה קופסה ראשית מתפצלים (מכבל אחד של שני גידים) שני כבלים המחוברים לשני טלפונים.

הבעיה היא שהכבל (מהקופסה הראשית) הוא של שני גידים בלבד. לכן רציתי לשאול האם לצורך ADSL אני צריך יותר מכבל של שני גידים?

הערה: בקופסה החיצונית שקניתי (של בזק) יש מקום עד לחיבור של 6 גידים.

בנוסף קניתי לצורך ההתקנה כבל של 4 גידים (המוכר בחנות לא ידע להגיד לי כמה צריך), השאלה היא אם בכל זאת מספיקים 2 גידים, האם כבל של 4 גידים (כאשר אני מחבר רק 2) יכול לשבש משהו? (הערה: עובי הכבל 0.5 מ"מ).

בתודה מראש!

פורסם

האמת ADSL עובד על גיד אחד ...

פורסם

כמה שאני יודע זה בלתי אפשרי לעבוד על גיד אחד זה תמיד בזוגות ובכל מקרה ADSL עובד על זוג אחד אם אני לא טועה

פורסם

שני גידים עם פילטר מיוחד.

הפילטר מגיע מחברת בזק.

פורסם

שלום לכולם!

הבעיה שלי היא כזו:

אני רוצה להוסיף שקע טלפון נוסף בבית לצורך חיבור ADSL ועוד טלפון (מאותו השקע), מהקופסה הרשאית שבבית.

מאותה קופסה ראשית מתפצלים (מכבל אחד של שני גידים) שני כבלים המחוברים לשני טלפונים.

הבעיה היא שהכבל (מהקופסה הראשית) הוא של שני גידים בלבד. לכן רציתי לשאול האם לצורך ADSL אני צריך יותר מכבל של שני גידים?

הערה: בקופסה החיצונית שקניתי (של בזק) יש מקום עד לחיבור של 6 גידים.

בנוסף קניתי לצורך ההתקנה כבל של 4 גידים (המוכר בחנות לא ידע להגיד לי כמה צריך), השאלה היא אם בכל זאת מספיקים 2 גידים, האם כבל של 4 גידים (כאשר אני מחבר רק 2) יכול לשבש משהו? (הערה: עובי הכבל 0.5 מ"מ).

בתודה מראש!

אם תסתכל על הפילטר יש לו רק 2 מגעים (לפחות אצלי) ככה ששני הגידים הנוספים פשוט יהיו תלויים באויר

פורסם

אם אתה עדין מעוניין

אני יכול לשאול קרוב משפחה שלי שעובד בבזק

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם! :yelclap:

עזרתם מאוד!

פורסם

לקו טלפון יש שני גידים (ו-ADSL מבוסס על כבלי נחושת של קו טלפון רגיל).

בשקעים ובכבלים של טלפון יש אפשרות לגידים נוספים עבור כל מיני אפשרויות נוספות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים