עבור לתוכן

מצב הטלוויזיה כיום - התדרדרות

Featured Replies

  • תגובות 43
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפני הרבה שנים עשיתי מעשה חכם והחלטתי שאני לא רואה טלוויזיה.

פורסם

אם היה ביקוש לתוכניות שבהם ידונו בכתביהם של אפלטון ואריסטו - זה מה שהיו משדרים

אבל זה מה שאנשים רוצים לראות, וזה מה שהם יקבלו.

היצע וביקוש, זה הכל.

פורסם

לפני הרבה שנים עשיתי מעשה חכם והחלטתי שאני לא רואה טלוויזיה.

אני עשיתי בספטמבר עד עכשיו אני מרגיש מעולה ושמח שעשיתי את זה

פורסם
  • מחבר

אם היה ביקוש לתוכניות שבהם ידונו בכתביהם של אפלטון ואריסטו - זה מה שהיו משדרים

אבל זה מה שאנשים רוצים לראות, וזה מה שהם יקבלו.

היצע וביקוש, זה הכל.

אז מה שאתה אומר שצריך להוציא רק ספרי זבל ורק שירי זבל שקולעים לטעמם הקלוקל של הרב? עצוב אם זו תהיה המציאות בה נחיה, עצוב מאוד.

גם אני התנתקתי מ YES/HOT לפני כמה שנים. אץ כל התוכן שלי אני צורך דרך האינטרנט, רואה מה שאני רוצה, מתי שאני רוצה.

  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני בכלל זרקתי את הטלויזיה לפח. כל כך הרבה זבל ! כל פלוץ נהיה סקופ, וכל ברווז תקשורתי מקבל טריילר ויוצא מפרופורציות. מעטים מאוד מאנשי התקשורת באמת עוסקים בבעיות מהותיות - והשאר ממציאים חדשות לבקרים נוסחאות לניפוח הכיס שלהם : כל פינה פרסומת, כל תוכן הוא זול ופונה למכנה המשותף הנמוך ביותר. ככלל חוק האגודל הוא להכתיב לצופה טיפשות, ואז למכור לו מוצרים שהוא מאמין שבלעדיהם הוא לא ישרוד. התקשורת לרוב מעודדת סאיבות, חזירות וזילזול בזולת. לא פלא שככה הארץ נראת בסוף היום.

פורסם

אני רואה רק אגו ודיסקברי

מידי פעם נציאונל גאוגרפיק

פורסם

לא מעניין !!!

אני רק מזפזפ בין הסרטים כשמשעמם - סרטים חדשים ב- YES PLANET !!!

פורסם

מה שעצוב זה שככל הנראה גם את הרחבה הקטנה הזאת הם לא יצליחו למלא.

פורסם

^^^^ נכון

מה שיותר עצוב זה הטוקבקים שאומרים שזוהי מלחמת במה !

פורסם

תחשוב למי יש זמן לכתוב את כל בטוקבקים הללו ותבין למה הם לא מדגם מייצג.

אני לא מבין את המארגנים של המחאה- למה הם לא מפרסמים את זה בסביבות המשכן. אם הם יעשו את זה הם בוודאי יצליחו למלא את הרחבה. :bash:

פורסם

כל אלו ש"זרקו" את הטלויזיה מהבית וחשבו שבכך נפתרה הבעיה: מה שצריך להדאיג אתכם זה שהסביבה שלכם ממשיכה לצרוך את החומר המשודר באין מפריע, בייחוד הצעירים החיים בתוכנו. יש קשר הדוק וישיר לשרשור ההוא שפתחתי בנוגע להתדרדרות הדרמטית באופיה התרבותי ובמאפייניה של החברה בה אנו חיים, בעקבות אותה התבטאות אומללה ב"האח הגדול" שגרמה לי להגיב כפי שהגבתי. לא קשה לשים לב שמאז אותו שרשור - שנפתח עוד לפני ש"האח הגדול" פרץ את גבולות המסך הקטן והפך לתופעה של ממש - אזרחים בעמדות מפתח בעולם התרבות הביעו את דאגתם למצב באמצעי התקשורת, ביניהם אמנים ונציגי שדולות, שמילתם בעלת השפעה רבה יחסית אלי ולקוראים כאן שהם בבחינת אזרח קטן. זה כמובן גם מצביע על כך שאני לא הוזה ושאכן ההתנבאות שלי יש בה מן האמת. time will tell לאן פנינו מועדות.

פורסם

לפחות עכשיו הם התעשתו והתחילו להשקיע בתוכניות תרבות כמו "תשיר את זה", ולא רק בריאליטי.

פורסם

אני רואה רק AXN! :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים