פורסם 2009 בינואר 416 שנים יש לי בעיה בדמו של המשחק. כשאני מפעיל את המשחק המסך נהיה שחור ורק הפעלה מחדש מוציאה אותו מהמצב הזה. ניסיתי להתקין מחדש, להוריד משרת אחר, עדכנתי דרייברים, ניסיתי דרייברים ישנים יותר וכלום לא עוזר. חיפוש בגוגל לא העלה פתרון. מישהו יודע מה זה יכול להיות?עריכה: לא משנה, המשחק עובד. משום מה כשהתקנתי את הדמו בכל כונן אחר חוץ מ-C הוא לא עבד.
פורסם 2009 בינואר 616 שנים ניסיתי היא אומרת להוריד את השלטר, אבל לא קורה כלום.אני זוכר שגם לי זה קרה. זה כנראה באג. תתחיל את המשימה מהתחלה וזה יסתדר.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים רק רציתי לומר שסיימתי את המשחק היום והיה ממש אבל ממש כיייף אני לא מבין מדוע יש דעות שליליות?גרפיקה מעולה סאונד סבבה ומשחקיות? טומב ריידרלא?ממש כייף במיוחד עם שלט של XBOX360 תהנו..נ.בזו הפעם הריאשונה שאני מסיים את המשחק הזה אני מכיר אותו עוד מתקופת הדוס ולא יצא לי לסיים אותו אף פעם!המשחק הזה הרבה פחות כבד מהקודמים שלו.
פורסם 2009 באפריל 316 שנים רק רציתי לומר שסיימתי את המשחק היום והיה ממש אבל ממש כיייף אני לא מבין מדוע יש דעות שליליות? גרפיקה מעולה סאונד סבבה ומשחקיות? טומב ריידר לא? ממש כייף במיוחד עם שלט של XBOX360 תהנו.. נ.ב זו הפעם הריאשונה שאני מסיים את המשחק הזה אני מכיר אותו עוד מתקופת הדוס ולא יצא לי לסיים אותו אף פעם! המשחק הזה הרבה פחות כבד מהקודמים שלו. באמת המנוע שלו מרשים, במיוחד שלארה רטובה...
פורסם 2009 באפריל 416 שנים רק רציתי לומר שסיימתי את המשחק היום והיה ממש אבל ממש כיייף אני לא מבין מדוע יש דעות שליליות? גרפיקה מעולה סאונד סבבה ומשחקיות? טומב ריידר לא? ממש כייף במיוחד עם שלט של XBOX360 תהנו.. נ.ב זו הפעם הריאשונה שאני מסיים את המשחק הזה אני מכיר אותו עוד מתקופת הדוס ולא יצא לי לסיים אותו אף פעם! המשחק הזה הרבה פחות כבד מהקודמים שלו. גם פעם ראשונה שלי שאני מסיים את המשחק הזה והיה לי משחקים ישנים בPS1 של TOMB RAIDER חחחחח אחלה משחק
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים טוב התחלתי אתמול רק לשחק בו ואני כבר במקסיקו שיחקתי גם את השניים הקודמים בטרילוגיה אז רציתי לשחק גם בזה ואני חייב להגיד שאני מאוכזב כרגע יש יותר מידי חידות מפגרות ופחות אקשן וביתר הדברים מלבד הגרפיקה הוא לא עבר שיפור וכן אני משחק אם גימפאד של 360 אבל אהבתי את הקודמים בגלל שהם היו יחסית טרים זה אותו דבר ודי משעמם
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים נכון דיי אותו הדבר אבל מה אפשר להגיד המשחק עושה את שלו ומעביר כמה שעות בסבבה...אין הרבה אקשן בזה אתה צודק קריר
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים טוב הגעתי כבר ל Arctic Sea לא היה שום בוס בדרך שזה מאוד מאכזב בקודמים היו כמה בוסים ופה כבר עברתי 5 פרקים בלי בוס גם החלק אם האופנועה היה חלש -בקודמים זה היה טוב בהרבה עריכה -עברתי את המשחק מאוד קצר מאוד מאכזב טוב הגיע הזמן לנסות את The Last Remnant
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.