פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים תאפס תביוס אל ידי clear cmos תקרא בידיוק איך עושים את זה מהחוברת של הלוח אם שלך..
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים אתה בטוח שחיכת מספיק זמן כדי שהביוס יחזור ל-DEFAULT?? לפחות 10 שניות ככה...
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים ניסית מחלקי זכרונות נמוכים יותר? תוספת מתח למעבד?תן פירוט לגבי המהלכים שביצעת.
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים מחבר תודה על ההיענות.התחלתי לעלות באס ב20 כל פעם כשאחרי כל פעם אני בודק עם 3DMARK שיש יציבות ועליה בביצועים וכך היה.מה 3.0 GHZ התחלתי לעלות באס ב10 בלבד.העגתי ל3.1 בערך והיה יציב ובעליה הבאה אחרי שהעלתי 10 בבאס המחשב לא עלה, לא נתן סיגנל למסך והמאווררים פעלו חזק יותר.התחלתי הכל כשהלוח על DEFAULT.לא הוספתי מתח כי הכל היה די יציב וקבוע עד הנפילה, ולגבי מחלקי הזכרונות אני מודה שאיני יודע מה הדבר, ואשמח לדעת...
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים 1. בדיקות מאמץ לא מבצעים עם 3DMARK..בשביל זה יש את PRIME95 או OCCT...2. לגבי המחלקים..אני מציע לך לעיין בסטיקי של פורום הנ"ל ופורום מעבדים, לוחות אם וזכרונות..
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים תוצי אתמחשב מהחשמל תוציא תבטרייהתחכה 2 דקותתחזיר תבטרייה חזרה ללוח אם תחבר תמחשב לחשמל תדליק...זה יכול לפתור לך תבעיה אני מאמיןושהמחשב עולה הוא מצפצף או משו כדומה...?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.