עבור לתוכן

התלבטות בין PC למק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני סטונדט לארט-דירקטינג, ולאחרונה החלטתי שהגיע הזמן להתחדש בלפטופ עקב עומס השיעורים שאני צריך להספיק (אני מניח שהרבה כאן יכולים להזדהות),

ההתלבטות שלי היא בין ה-Dell Studio 1535 LED (שכרגע עולה 6000 ש"ח, בתקווה שהדולר יפסיק לטפס) לבין MacBook שמישהי הציעה לי לקנות ממנה, המחשב לטענתה יד ראשונה ומעולם לא היה בשימוש, והיא מוסיפה לעסקה תיק נשיאה, להלן המפרט:

מעבד:

Intel Core 2 Duo 2.4 GHz

זכרון:

2GB

כונן קשיח:

160GB

צבע:

לבן

אחריות:

עד 4/09 - בינלאומית ע"י "idigital"

שנה שניה - באנגליה

מחיר: 5200 ש"ח.

השאלה היא מה עדיף לי לקנות ? האם המחיר שהיא הציעה לי הוגן ? עד לאן להתמקח ? מה בודקים כשהולכים לבדוק מחשב מק ? הצרכים שלי הם בעיקר לגרפיקה (תוכנות Adobe - פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין בעיקר) - האם הוא מספיק בכדי להריץ אותם ?

קחו בחשבון שאין לי שום נסיון עם המק, לעומת ה-PC שאיתו אני מסתדר מצויין ויודע לתחזק אותו, למרות כל הסכנות שאורבות לו בכל מקום.

תודה רבה לכל העוזרים !

קישור למפרט של הדל: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-led.htm

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני מחובבות המק הרציניות ומשתמשת ב macbook 13 אבל ממליצה לך בחום ללכת על הדל. למרות שהתוכנות ירוצו כמו גדולות על המק.

הבעיה הכי רצינית של המק בישראל היא הביטוח, ואם לא קנית כאן אז אל תתקרב לזה. חוץ מזה יהיה לך יותר קל להשיג את כל התוכנות שהזכרת בגרסאת חלונות (למרות שבמק הן ירוצו פצצה) מה גם שמלכתחילה אין מה ללמוד על מק הכל פשוט וחלק, אבל בעבודה מול חברת idigital אם אתה לא משוגע לדבר ומחליף כל כמה שנים מחשב אז אם אין אחריות אתה בצרות רציניות.

לסיכום : לך על הדל למרות שאתה מפסיד את חוויית השימוש במק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים