עבור לתוכן

שאלה בנוגע לקניית מעבד E8400 בתצורה שהוא מגיע פתוח, או באריזה מקורית

Featured Replies

פורסם

חנויות רבות מציינות שהן מוכרות מעבד BOX ולא ממש ככה.

אתה מקבל מעבד ומאוורר במארז פתוח אחד ליד השני.

על המעבד יש מדבקה שאם אתה מסיר אותה אז מתבטלת האחריות

השאלה שלי האם יש בעיה עם מעבדים אלה כיוון שלא מגיעים באריזה מקורית?

כי לך תדע מאיפה בא המעבד והאם היה באיזה שימוש ?

חושב לקנות כזה מחר

אז להיות רגוע ?

פורסם

אנ'לא מבין יותר מדי גדול אבל אם אתה רוכש את הבוקס במחיר מלא, יש סיבה שלא תתעקש לקבל אותו סגור באריזתו המקורית? משהו שראיתי על הדרך :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375221.0

פורסם

ניתן לקנות קירור מקורי של מעבד, וניתן לקנות מעבד בתצורת Tray. ומן הסתם שניתן לקנות את השילוב שלהם, וזה משתלם במקרה וזה יותר זול מ-Box. מה שקיבלת, זה אם היית עושה דבר שכזה, וזה לא באמת Box.

בכל מקרה, לגבי אם נעשה בו שימוש או שיש משהו מסריח- אין סיבה לחשוד יתר על המידה שכן חנויות יכולות להשתמש בהרבה מוצרים מבלי שהלקוח ידע (מוצרים שלא מגיעים אטומטים לגמרי). אם אתה סומך על החנות, ולדעתי אתה צריך לסמוך עליה כי אתה לא היחיד (ואתה ציינת בעצמך שישנן חנויות רבות כאלו) שנתקל בכזו קומבינציה כתחליף לתצורת של Box.

לגבי המדבקה, אם אתה מסיר אותה בשלמותה ואתה שומר אותה בצד, אתה לא מפסיד את האחריות. ואני לא בטוח ב-100% שתאבד את האחריות, כי אם יש לך קבלה על הקניה אז זה גם כן מהווה מעין הוכחה שהמעבד הזה נרכש על ידיך מהחנות. למען האמת, אני דיי בטוח שאתה לא תאבד את האחריות. לא הגיוני שהקירור לא יהיה אופטימלי בגלל עניין אחריות/אמון בלקוח (דרך אגב, המדבקה נמצאת על הקופסה אם אתה קונה [ומקבל] Box). לידע כללי, המדבקה משמשת אך ורק את היבואן בשביל לדעת אם אכן המעבד נקנה ממנו ולא מיבואן אחר. אז ההמלצה היא להסיר את המדבקה בעדינות -מומלץ עם סכין יפני/ת [איך שתרצה]- ולשמור אותה בצד, אולי להדביק על הקבלה.

פורסם
  • מחבר

ניתן לקנות קירור מקורי של מעבד, וניתן לקנות מעבד בתצורת Tray. ומן הסתם שניתן לקנות את השילוב שלהם, וזה משתלם במקרה וזה יותר זול מ-Box. מה שקיבלת, זה אם היית עושה דבר שכזה, וזה לא באמת Box.

בכל מקרה, לגבי אם נעשה בו שימוש או שיש משהו מסריח- אין סיבה לחשוד יתר על המידה שכן חנויות יכולות להשתמש בהרבה מוצרים מבלי שהלקוח ידע (מוצרים שלא מגיעים אטומטים לגמרי). אם אתה סומך על החנות, ולדעתי אתה צריך לסמוך עליה כי אתה לא היחיד (ואתה ציינת בעצמך שישנן חנויות רבות כאלו) שנתקל בכזו קומבינציה כתחליף לתצורת של Box.

לגבי המדבקה, אם אתה מסיר אותה בשלמותה ואתה שומר אותה בצד, אתה לא מפסיד את האחריות. ואני לא בטוח ב-100% שתאבד את האחריות, כי אם יש לך קבלה על הקניה אז זה גם כן מהווה מעין הוכחה שהמעבד הזה נרכש על ידיך מהחנות. למען האמת, אני דיי בטוח שאתה לא תאבד את האחריות. לא הגיוני שהקירור לא יהיה אופטימלי בגלל עניין אחריות/אמון בלקוח (דרך אגב, המדבקה נמצאת על הקופסה אם אתה קונה [ומקבל] Box). לידע כללי, המדבקה משמשת אך ורק את היבואן בשביל לדעת אם אכן המעבד נקנה ממנו ולא מיבואן אחר. אז ההמלצה היא להסיר את המדבקה בעדינות -מומלץ עם סכין יפני/ת [איך שתרצה]- ולשמור אותה בצד, אולי להדביק על הקבלה.

תודה נייק על התשובה המפורטת (:

עוד משהו קטן.. אני קונה מ KSP האם זו חנות אמינה ?

תודה רבה

פורסם

זו שאלה לפורום כללי. ;)

בהצלחה

פורסם

ההבדל המהותי בין מעבד באריזת BOX לבין מעבד באריזת BULK הם נושא האחריות.

שני מפיצים מורשים קיימים בארץ למוצרי אינטל, האחד חיון הפצה שמורשה לכור חלק ממוצרי אינטל ובניהם מעבדים, והמפיץ הגדול ביותר שמורשה למכור את כל מוצרי אינטל - איסטרוניקס.

עכשיו, מעבדי BOX רשאים למכור אך ורק מפיצים מורשים של אינטל, קרי חיון ואיסטרוניקס.

אחריות על מעבדי BOX ניתנת לשלוש נים בלבד ובתנאי שהם נרכשו בתצורת BOX.

אינטל לא נותנת אחריות ישירה למעבדי TRAY/BULK שכן אלו מעבדי OEM ולכן האחריות היא מול מי שמכר את המעבד ואת זה חייבים להדגיש. לעומת זאת מעבד BOX שנרכש יכול להיות ב-RMA ישירות מול אינטל (אם יש לחנות מספר IPI של אינטל...) או דרך חנות>מפיץ מורשה של אינטל ואינטל "מכירה במעבד הזה והיא אחראית לו במקרה של תקלה.

דבר נוסף שחשוב להדגיש שמעבדי TRAY לכאורה אינם יכולים להיות מזוהים(בחלק מהמקרים) כמעבדים חדשים.

פורסם

אני חושב שאתה טועה לגבי "רק מפיצים רשמיים רשאים למכור מעבד BOX"

פורסם

:xyxthumbs:

הכוונה הייתה שמפיצים רשמיים מוכרים רק BOX..סליחה על הטעות.

כלומר לא תוכל לרכוש מחיון ו/או מאיסטרוניקס TRAY.

פורסם

אוקיי

ותודה על האינפורמציה (בהודעה הקודמת).. קבל ח"ח :)

פורסם

מיכוון שנשאלות שאלות הנה לינקים שמראים איך מגיע מעבד BOX ומה האחריות של המעבדים:

http://www.intel.com/support/processors/sb/CS-029448.htm

וכאן מתוך FAQ הסבר על האחריות והמשמעות של OEM ן-BOX:

http://www.intel.com/support/processors/sb/CS-020033.htm

מדף זה יש לינק לקובץ PDF עם הסבר מפורט על האחריות.

הערת עריכה: לא יאומן איזה צלם חובבן הם הביאו לצילומים..פשוט מזעזע... :silly:

פורסם

כל יום אותה השאלה..לא יאומן, אני מאוד ממליץ לנעוץ או לשים במקום שלשם יופנו השאלות שחוזרות כל יום על זה.. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים