פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מיזוג של שתי החברות הכי גדולות יגרום להפסדים גדולים מאוד של החברות היותר קטנות ואולי גם לסגירה של כמה מהן כי אין להן את הטכנוולוגיה המתאימה להתחרות בהן
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר אני חושש שלנו זה יהיה הכי גרועהיום הם מתחרים זה בזה ואנחנו מרוויחים כי הם מכתיבים לשוק רמת מחירים נמוכה.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אני חושש מהאסון הזה שמדברים עליו יותר ויותרתשלום לפי הורדהאם זה יקרה, אני פותח חברת ISP ועושה חינם חופשי חודשי.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אני חושש מהאסון הזה שמדברים עליו יותר ויותרתשלום לפי הורדהשלחתי לפני כמה זמן אימייל לנטוויז'ן בקשר לזה.והם אמרו שזה לא יהיה ככה.אוליי הם התכוונו לעתיד הקרוב ולא לרחוק.
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים AHAHAHAHAאם netvisionמתאחדים אם אינטרנט זהבnetvision will suxחוץ מזה אני לא חושב שכל הisp'sיעשו תשלום לפי הורדהאבל אני חושב שהראשונה שתעשה את זה זה יהיהnetvisionתיברחו ממנה;/
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים אני חושש שלנו זה יהיה הכי גרועהיום הם מתחרים זה בזה ואנחנו מרוויחים כי הם מכתיבים לשוק רמת מחירים נמוכה.מה שיש לנו בארץ רחוק מלהיות "רמת מחירים נמוכה".שתי החברות האלה הן מהיקרות ביותר בנוגע לפס רחב... זה ממש לא טוב בשבילנו אם יתמזגו.
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים לפי דעתי הממונע על ההגבלים העיסקיים לא יתן לדבר להתבצע כי זה באמת יצור מן מונופול שישלוט על רוב הלקוחות בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.