פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים שלום לכולם!אני מחפש תוכנה לבדיקת דרייברים חסרים ולינק מאיפה להוריד אותםוגם הדרכה של התוכנה איפה בדיוק ללחוץ שם ! תודה לעוזרים כותרת נערכה ע"י multicore.מספיק עם סימני הקריאה.
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים כעיקרון, במנהל התקנים של וינדוס תוכל לדעת איזה דרייבר חסר.וכנה, יש את זאת:Driver Genius Professional Editionהיא בודקת מה חסר, ולמה יש דרייבר מעודכן יותר.היא מבצעת גם את ההורדה וגם גיבוי של דרייברים קיימים.
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מחבר יש לי מצלמת אינטרנט שאין לי דיסק שלה ה מה שאברסט אמר!! הלינק לתמונה תגדילו!! http://img155.imageshack.us/img155/6295/34901172iw3.jpg בבקשה תעשרו לי!
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים אוקי בוא נעשה את זה יותר קל אתה מחפש דרייבר למצלמה שלך כמו שאני מביןתן לי את הדגם של המצלמה ואני יחפש את זה בשבילך וישלח לך את הקישור להורדה
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מחבר איך אני יברר את הדגם אחי?? לא רשום על המצלמה כלום חוץ מ מטריקס באנגלית
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים על האריזה לא רשום כלום תדגם?בכל מצב אם לא רשום ואתה לא מוצא תיכנס לeverest תלחץ על computer ואז על summary ואז תחפש את הדרייבר של המצלמה הדרייבר החסר אמור להיות מסומן בכחול זה קישורית תלחץ עליה תיכנס לקישור תוריד את הדרייברותהנה
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מחבר וואלה לא נשמה אין לי חברת מטריקס באנגלית כזה ומשולש האם היה אפשר הייתי רואה לפי תמונות מהחברה מטריקס??
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים תיכנס לeverest תלחץ על computer ואז על summary ואז תחפש את הדרייבר של המצלמה הדרייבר החסר אמור להיות מסומן בכחול זה קישורית תלחץ עליה תיכנס לקישור תוריד את הדרייבר רק שהמצלמה תיהיה מחוברת בזמן כל התהליך אל תשכח את הפרט הזה כי אם היא לא מחוברת הeverest לא יראה לך את הדרייבר החסר. בהצלחה
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מחבר זה המצלמה !! http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=28האם אפשר אחי שלח לי לינק לאברסט חדיש ונורמלי ולא כמו שלי!!ותירראה שלחתי לך את המצלמה!!
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מחבר עשיתי אבל לא יוצא לי את הכתובת של הדרייבר להורדההאם אפשר תחפש בבקשה את הדרייבר והאם לא יצאה לך אחיאז תשלח לי לינק לאברסט טוב שיראה לי את הכתובות זאת אומרתאברסט חדיש
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים -yooy-, קנית מצלמה מסוג ז' של מותג מדבקה סיני עלום שם.למה בדיוק ציפית?ועכשיו לעניינו: אני מאוד בספק ש everest תעזור לך יותר מדי במקרה הזה (תראה שוב את מה שכתבתי למעלה).לפי מה שניתן לראות זה בקר של חברת sunplus אבל מכיוון שלא ידוע על איזה צ'פ מדובר אי אפשר גם לדעת מה לחפש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.