עבור לתוכן

Songbird 1.0.0 - הפיירפוקס של נגני המוזיקה (סיקור).

Featured Replies

פורסם

החלטתי לפתוח דיון על הנגן קודם כל כי הוא כבר בשלבים אחרונים (כרגע גרסא 1.0rc3) הנגן הושק רישמית בגרסא 1.0.0. והחלטתי שהוא בשל מספיק כדי שאני יעביר אותו להיות הנגן הראשי שלי (מחליף לאיטונס 8.0.2) והמודעות לנגן הזה נמוכה, לומרות שזהו נגן מעולה קוד פתוח מבית היוצרים של פיירפוקס (איזה משפט מפוצץ, אני נשמע כמו קריין פרסומות :)).

אז קצת על הנגן, הנגן פותח על ידי מוזילה ומבוסס בגרסא הנוכחית על מנוע גיקו 1.9 (המנוע עליו מבוסס פיירפוקס 3), הנגן דומה קצת לאיטונס, רק נוח יותר, מהיר יותר, עם הרבה הרבה יותר אפשרויות, דפדפן אינטרנט מלא, תוספות כמו לפיירפוקס, קוד פתוח ותומך בכל הנגנים הניידים (כולל איפוד).

הנגן קיים לשלושת הפלטפורמות (ווינדוס, מאק ולינוקס)

songbird-beta-fullsize.jpg

Songbird

mediaflow_large.jpg

Songbird עם תוסף MediaFlow.

lm_screen01_large.png

Songbird עם תוסף LyricMaster שמוריד מילים לשירים שאתם מנגנים לבד.

כמובן שכל זה חינמי וחופשי (כמו פיירפוקס).. ואני ממליץ לכולם להוריד ולתת לנגן צ'אנס.

אתר הבית:

http://getsongbird.com/

הורדת גרסא (1.0rc3 for Windows):

http://download.songbirdnest.com/installer/windows/i686-msvc8/Songbird_1.0.0rc3-856_windows-i686-msvc8.exe

ההורדה של הגרסא האחרונה היא מאתר הבית של התוכנה@

פורסם

וואי מגניב! אני צריך להחליף את האייטונס הכבד הזה

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר
פורסם

שמעתי פעם על נגן שאמור להיות טוב יותר..

רגע...

רגע..............

רגע.......................

אה, כן

WINAMP

פורסם
  • מחבר

אני אישית פשוט לא מסוגל לעבוד עם WINAMP, נגן ממש עלוב לפי דעתי, אני מעדיף נגנים כמו איטונס/סונגבירד ואפילו WMP11 על פני WINAMP.

פורסם

רק תיקון-לא מפותח ע"י מוזילה

ושניסיתי אותו 1.0RC1 הוא הראה מלא שירים בלי מידע בכלל

פורסם

שמעתי פעם על נגן שאמור להיות טוב יותר..

רגע...

רגע..............

רגע.......................

אה, כן

FOOBAR2000

ומה ההגיון בלהחליף מוצר נורמלי וכבד (itunes) במוצר כבד ומלא באגים (songbird) ?

פורסם
  • מחבר

אני עוקב אחרי Songbird עוד מהגרסאות הראשונות (0.4-0.5) בהתחלה באמת זאת היתה תוכנה כבדה ומלאת באגים, אבל אחרי מגרסא 0.6-0.7 זו נהייתה אחלה תוכנה, היא מאוד מהירה, נכון היא לוקחת קצת יותר זיכרון מהמתחרות (סביבות ב60MB) אבל זאת לא בעייה הרי בכל מחשב חדש מודרני יש לפחות 2GB.

היתרון של Songbird על איטונס לדעתי זה שיש המון תוספים שנותנים המון אפשרויות שאיטונס לא נותנת, היא יותר מותאמת אישית, מולטי-פלטפורם למי שעובד גם על Linux ומעדיף שיהיו תוכנות דומות, והיא הרבה יותר מהירה ויש בה פחות באגים מאשר הגרסא של איטונס לווינדוס.

פורסם

לפי דעתי הנגן הזה ייפרוץ לתודעה בגירסה ה2 (לפחות)

בדיוק כמו שדפדפן FF פרץ לתודעה בגירסה 2 והמונים התקינו אותו בגירסתו ה 3.

2 שאלות:

ניסית את VLC?

יש פה צורך במקודדים או עידכונים ידניים?

פורסם
  • מחבר

1. ניסיתי את VLC, וזה נגן מוזיקה עם ארגון ספריית מוסיקה, אין שום קשר בין השניים.

2. כל הקודקים של המוזיקה באים עם הנגן, אין צורך בעידכונים ידניים, מעבר לעידכוני גרסא אוטומטיים כמו בפיירפוקס, ותוספים לרצונך כמו בפיירפוקס.

פורסם

נחמד...

אני אריץ לה בדיקה

למרות שאני מעדיף לשמוע דרך נגן פשוט (BS) ואיתור השירים דרך Google Desktop

פורסם

נחמד...

אני אריץ לה בדיקה

למרות שאני מעדיף לשמוע דרך נגן פשוט (BS) ואיתור השירים דרך Google Desktop

כנ"ל (רק שאני משתמש בwmp ו launchy), אבל טוב שיש תחלופה ראויה ל-iTunes למי שיש לו אייפוד וכפוף לחוקים המרושעים של אפל (היה לי פעם אייפוד ושנאתי את העובדה שאני חייב לעבוד עם אייטונס, מאז כל הנגנים שלי היו של חברות אחרות. היום אני בכלל שומע דרך הפלאפון עם אוזניות בלוטות' סטריאופוני, עולם אחר תאמינו לי, אין דבר יותר נוח).

פורסם

בשביל המכשירים החדשים של אפל חובה להשתמש באיטיונס, אין דרך אחרת.

פורסם

אין על winamp, אני חושב שאני 10 שנים איתו, עם אותו סקין פשוט, וראיתי מספיק תוכנות מוסיקה.

אף פעם לא הבנתי מה הקטע, אני כולה רוצה לשמוע שיר, שיהיה לי פלייליסט, וזהו. עכשיו יש לי בכלל leolyrics

אז בכלל אני מבסוט. זה פשוט אולטימטיבי, אני לא רואה איך יש יותר טוב מזה.

אפילו שכנעתי את חברה שלי להחליף מ itune אל ה Winamp, כי שם לא היו לה מילים.

בכלל, מוסיקה זה משהו שאתה לא אמור לבזבז זמן עליו, זה הרקע, ולכן צריך תוכנה כמה שיותר פשוטה,

שלא תתפוס לך יותר מכה פיקסלים על המסך, שתתפוס מעט זכרון, שתיהיה מהירה, והעיקר פשוטה.

פורסם

בדיוק הסיבה שצריך להשתמש ב FOOBAR2000 (קשה יותר לשימוש, אבל בסוף נראה בדיוק איך שאתה רוצה בגודל שאתה רוצה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים