עבור לתוכן

ריצודים ו"זיופים" במערך CrossFire

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב לכולם,

התקנתי כרטיס מסך נוסף לאחרונה בCrossFire.

הכרטיסים הם 4870 מתוצרת Sapphire. שניהם עם 512 מגה.

הכרטיס החדש מצוייד בקירור שונה, אבל הכרטיס הוא אותו כרטיס.

הבעיה היא, בהרבה משחקים אני נתקל בריצודים או הבהובים בטקסטורות, למישהו יש רעיון??

המפרט שלי:

Intel Q9450

Asus Rampage formula

4GB DDR2 Corsair DHX

Antec Quattro 1000W

Antec P182

פורסם

דבר ראשון אם יש חשד לחומרה תקולה, צור קשר עם המספק (החנות) כי ריצודים וארטיפקטים לא אמורים לקרות

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה,

איך אני יכול לבדוק את זה חד משמעית?

פורסם

לצערי גם לי יש את הבעיה הזאת ואני עם 4850 CF

באיזה משחקים זה קורה לך?

פורסם
  • מחבר

eve online

need 4 speed undercover

גם בFARCRY 2 זה היה מורגש אבל יחסית מינורי..

פורסם

גם לי יש את אותה הבעיה....הבהובים בטקסטורה אתה מתכוון שאתה מתקרב נגיד לג'יפ ופתאום הדיטיילס הכל קופץ לרמה גבוהה יותר?והבהובים בכללי אני מקבל בFar Cry2 כשאני שם DX10 וזיופים קטנים כאלו ונפילות FPS

פורסם

לזה קוראים LOD, בFPS נמוך יחסית זה יכול לגרום לpopins רציניים, מה שהוא חווה זה כנראה ארטיפקטים.

בכל מקרה הייתי מנסה לבדוק בתוכנה כמו ATItool(כן אני יודע שהיא הופסקה ולא תומכת בכרטיס) אבל גלאי הארטיפקטים שלה עדיין עובד.

וכמו כן מפרק את המערך ובודק כל כרטיס לבדו, יכול להיות שזה בעיה של הXfire עם אפליקציות מסויימות, למרות שלא שמעתי בבעים עם FC2.

EOL כידוע לי לא תומך רשמית בSLI או Xfire אז יכול להיות בעיתי, לא יודע בקשר לNFSUC.

פורסם

אתה יכול לפרט לי קצת על הLOD בבקשה?אולי לתת קישור למאמר?

פורסם
  • מחבר

חברה יש לציין שניסיתי לבטל את הCatalyst AI. התופעה פחתה אבל הביצועים ירדו...

אני משתמש בדרייבר 8.11, איזה אתם משתמשים?

פורסם

אני עם 4870X2 והתופעה קיימת אצלי גם, אך רק בGRID. אותו דרייבר דרך אגב.

אל תבטל את ה A.I. , זה קריטי למערך CF אחרת שתי הליבות לא ינוצלו כראוי. בדקתי משחקים אחרים ולא הצלחתי לקלוט ארטיפקטים/הבהובים גלויים, למרות שאחרי התקנה מחדש של הדרייבר וגם של המשחק התופעה קיימת.

אני מניח שיש לי התנגשות של תוכנות כאן, מה שבעייתי לבדוק, אני אנסה לשחק קצת אם הגדרות , אם אני עולה על משהו אתה הראשון שתשמע:).

בהצלחה

פורסם

אני עם 4870X2 והתופעה קיימת אצלי גם, אך רק בGRID. אותו דרייבר דרך אגב.

אל תבטל את ה A.I. , זה קריטי למערך CF אחרת שתי הליבות לא ינוצלו כראוי. בדקתי משחקים אחרים ולא הצלחתי לקלוט ארטיפקטים/הבהובים גלויים, למרות שאחרי התקנה מחדש של הדרייבר וגם של המשחק התופעה קיימת.

אני מניח שיש לי התנגשות של תוכנות כאן, מה שבעייתי לבדוק, אני אנסה לשחק קצת אם הגדרות , אם אני עולה על משהו אתה הראשון שתשמע:).

בהצלחה

אני גם עם 4870X2 (לא CF) ואין לי שום בעיה כזאת במשחקים שצוינו אני על רזולצייה של 1080P אם זה משנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים