עבור לתוכן

הפעלה מהירה בעזרת הכפתורים של המקלדת. כפתור הPLAY.

Featured Replies

פורסם

ברשותי VISTA ULTIMATE חוקי בהתקנה קודמת של המערכת הייתה לי אפשרות שאני לוחץ על כפתור הPLAY המיוחד

על המקלדת MICROSOFT KEYBOARD 4000 אז נפתח לי הWINDOWS MEDIA PLAYER וישר זה מריץ שיר כל שהוא.

אני לא זוכר איך עשיתי את זה, כל מה שאני מצליח עכשיו זה להכנס לWMP עם כפתור מיוחד אחר וכפתור הPLAY לא עובד עד שאני

מריץ שיר ידנית.

מה אפשר לעשות ? תודה.

פורסם
  • מחבר

מותקן אצלי Microsoft Keyboard INTELIPRO משהו כזה.

העניין שאני רוצה בלחיצת כפתור להשמיע שיר מהWMP אבל אין את האופציה הזו שם .

פורסם
  • מחבר

אתה לא מבין את הבעיה.

1. יש לי יכולת לניהול המקשים ואני כן מצליח לשנות כל מקש מולטימדיה לאחת מהאופציות שניתנות לי.

באם זה להפעיל קובץ מהמקש או להפעיל איזה קיצור כמו נגינת הPLAY בWMP.

אבל - אם אני נמצא במצב שאין תוכנת נגינה כדוגמת WMP שפועלת ברקע אז מקש הPLAY לא יבצע כלום

לעומת זאת אני רוצה שכאשר אין תוכנה פועלת ברקע ואני לוחץ על מקש הPLAY תעלה תוכנת נגינה WMP ותפעיל אוטומטית שיר.

עכשיו זה ככה:

מקש PLAY (אין WMP ברקע) -> לא קורה כלום .

אני רוצה :

מקש PLAY (אין WMP ברקע) - > עולה WMP + מתנגן שיר.

וזה אפשרי כי במערכת הקודמת זה כן עבד לי ועכשיו משום מה אני לא זוכר מה הגדרתי.

תודה לך

פורסם

אין שם כפתור של "נגן" שמפעיל את WMP?

עריכה: ראיתי עכשיו תמונה מוגדלת של המדלת.

למרות שאין כפתור ייעודי אמורה להיות לך שם אפשרות בדרייבר להגדיר את מה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

יש אופציה לעשות שכפתור מסויים יפעיל את WMP וזה עובד הבעיה היא שזה לא מריץ שיר זה רק מעלה את הWMP. וגם כפתור

הPLAY אחרי שהעלתי את הWMP לא מעלה שיר, צריך דבר ראשון ידנית להפעיל שיר ורק אז זה "נשלט" ע"י כפתור הPLAY.

יש פתרונות ? ( העקרון הוא שאני רוצה לשחק עם השירים במחשב מבלי צורך להדליק את המסך רק ע"י המקלדת .

פורסם
אני רוצה :

מקש PLAY (אין WMP ברקע) - > עולה WMP + מתנגן שיר.

תנסה אולי לעשות שהמדיה פלייר יהיה נגן ברירת המחדל, ואז תשנה שהכפתור במקלדת יעשה PLAY במקום שיפתח אותו.

נראה לי זה יעבוד.

אז תעשה קיצור למקש שיפעיל PLAYLIST.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים