פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים כשאני ניגש להעלות את המסנג'ר קופצות לי זו שגיאות הראשונה: בוודאות אני יודע שהיא נרמה בעקבות הסה של תוכנת 'מוספת' שהייתה מנטרלת את הפרסומות של המסנג'ר ותמיד עלתה איתו התוכנה הוסרה וזה השריד האחרון ממנה השנייה: שהיא יותר נפוצה השגיאה הזאת פשוט לא מאפשרת לי להתחבר למסנג'ר! כיוונתי את השעון לפי האינטרנט, ניטרלתי את חומת האש של NOD32 ועדיין לא מתחברת מישהו יודע מה לעשות בנידון?.. תודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים elada22, קיבלת אזהרה ראשונה על הקפצה.אתה לא מאתמול פה ואמור להכיר את חוקי הפורום.
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים הבעיה הראשונה קרתה גם ליתוריד תוכנה של תיקון רג'סטרי לווינדוס וזה יעבודאחר כך אם זה לא יתחבר תנסה להתקין מחדש את המסנג'ר (להסיר לגמרי את כל התקנת ה-LIVE)בהצלחהמורןתגיד לי אם זה עזר לך
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מחבר בקשר לאזהרה, אמממ מקבל אותה ורק שתדע שזה פחות מעניין אותי כי ברגע שההודעה שלי לא נענית ועוברת דפים אז אני דיי אתייאש ופשוט 'אתקע' עם הבעיה ולא אבדוק את הת'רדניסיתי כבר הסרה והתקנהאיך אני מתקן את הרג'יסטרי של ויסטה?
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים אני בת...תוריד תוכנה חינמנית כמו advenced windows careאו free windows registry fixלא חסר תוכנות כאלה (התוכנה ה-2 עזרה לי בקשר לזה )לפי דעתי זה יפתור את שתי הבעיות
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מחבר לא שמתי לב שאת בת אבל גם לא פניתי אלייך בתור בן אני עכשיו מריץ סריקה וכמות השגיאות שנמצאו היא מטורפת הכל תוקן אבל השגיאות ממשיכות עריכה: הרצתי את שתי התוכנות ושניהן לא פתרו את הבעיה פשוט בלתי אפשרי
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים אין לי עוד רעיונות לצערי...לי הסריקה והתיקון פתר את הבעיהזה קרה לי לפני שבוע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.