פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים ככה יש לי WIN 2003 שהיה מותקן על מחיצה שהיא הוגדרה כלוגית.היה לי הרבה בעיות עם העלאה של המערכת.חשבתי אולי אם אני ישנה את המחיצה ל PRAMERY זה יסדר אבל עדיין לא עולה הסרבר.רציתי לשאול אם אני ממיר את המחיצה מלוגית לראשית אני צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?
פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים כמה קוננים ? כמה מחיצות ? ואיזה מחיצה שינית ואיך שינית אותה ?ולמה לוגי יעשה בעיות ופרימרי לא ? מה הקשר ?
פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים מחבר ככה יש הארד דיסק אחד ו- 4 מחיצות על הדיסק.מחיצה ראשונה יש XP מחיצה 2 ו-3 יש DATA מחיצה 4 יש WIN SRV 2003.בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם ה BOOT.INI אבל חקרתי קצת גם באתר של מיקורסופט והיגעתי למסקנה ש הBOOT.INI תקין.אגב המחיצה של ה XP היא מחיצה ראשית אקטיבית, על השאר היו לוגיות.מרוב התייאשות מניסיונות להעלות את הSRV חשבתי אולי לשנות את המחיצה לראשית, אבל שום דבר לא השתנה.בכל מקרה אני מקווה שיותר הבנתה אני נותן לך תצלום של ה BOOT.INI (לא יזיק שעוד מישהו יראה)בכל מקרה תודה מראש לכל העוזריםכמעט שכחתי שיניתי אותה עם ACRONIS DISK DIRECTOR[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים אני חושב התחלף האות של מחיצה וסרוור לא יעלה ככה !עכשיו מחיצה בטח D וכודם היתה F וגם D ו E שלך ממקודם השתנו.תביא תמונה של DISK MANAGER ונראה אם טאוריה שלי נכון.
פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים מחבר חשבתי שאולי יקרה דבר כזה אז שיניתי את מספר המחיצה מ 2 עד 6 לבדוק אם יש מצב שמספר המחיצה שונה ועדיין לא עובדכעקרון ה BOOT.INI צריך להיות בנוי בצורה כזאת?
פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים שאלה קטנה,הבעיות עם הבוט היו תמיד? גם לפני ששינית מלוגי לראשי?ובאופן כללי נכנסת פעם למערכת?
פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים מחבר כן הבעיה הייתה גם כשהמחיצה הייתה לוגיתחשבתי שאם אני יהפוך אותה לראשית זה יעזור אבל זה לא עזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.