פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים יש לי כרטיס קול onboard של realtek.אני מנסה להפעיל שיר בווינאמפ ואני מקבל הודעת שגיאה (למרות שאת מנגינת הפתיחה של ווינדואוס אני שומע)bad directsound driver בלה בלה בלה...הורדתי דרייבר מעודכן ועדיין התקלה חוזרת.האם זה קשור לdirectx??מה לעשות?תודה,ליאור
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים אין קשר ישיר לdirectX במקרה הזה אלא יותר לגיוון של הדרייבר.הכרטיס קול מותקן כראוי?ועל הדרך אם לא שמת לב זה פורום ל תמיכה טכנית לתקלות חומרה.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר בכל אופן, זה קורה לא רק בוינאמפ....הסרתי והתקנתי את הדרייברים כמה פעמים וזה לא עזר. האם פירמוט יכול לעזור?
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מבעיה נקודתית בווינאמפ הגעת לפירמוט?תיכנס ל preferencesplugins>outputNullsoft Direct Sound Outputותראה מה מוגדר לך בתור ה device.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר כתבתי שזה לא רק בוינאמפ (גם במשחקים ובכלל כל מה שדורש סאונד).נכנסתי לאיפה שאמרת ומופיע לי primary sound driver, אבל ב device ifo רשום:error getting device info(device in use?)אם אני נכנס ל directx diagnostic tool אין לי אפשרות לבדוק את ה-direct soundהוא אומר לי no sound card was found
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים תיכנס ל device manager ותראה אם אתה רואה את הכרטיס קול ב Sound,Video and game controllers.הוא אמור להופיע בשם שלו ובלי תוספות של סימן קריאה או איקס אחרת משהו לא תקין.אם עד לכאן הכל בסדר תיכנס ל control panel>sound and audio devices ותראה בלשונית audio אם יש לך התקן כלשהו שבחור.
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מחבר הוא מופיע באופן תקין ב device manager.ב sound and audio device בלוח הבקרה הוא לא מופיע בלשונית של audio...
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים אתה בטוח שהוא מופיע בצורה תקינה ב device manager?תן תצלום מסך של החלון שלו (תשתמש ב alt+prtscr).
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מחבר אני נמצא כרגע בעבודה. בכל-אופן, אני בטוח שהוא מותקן כראוי....חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי תשובה מוחלטת לבעיה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.