עבור לתוכן

office 2007 בעיברית?

Featured Replies

פורסם

יש לנו OFFICE 2007 בגרסאה האנגלית, קצת מאוחר מידי אבא שלי נזכר שהוא מעדיף אותו בעברית

מצאתי PROOFING TOOLS אבל זה לא משנה את שפת הממשק ...

יש דרך להפוך אותו לעיברית?

ואם לא, אז אם אני אוריד גרסאה עיברית של ה OFFICE ואנסה להקיש את ה CDKEY שלי מהגרסאה האנגלית הוא יקבל אותו?

פורסם

יש "חבילת שפה" לאופיס, לא יודע מה הולך בשוק הפרטי, לאירגונים היא נמכרת.

ככל הנראה כן.

פורסם
  • מחבר

תודה, מצאתי את זה להורדה אבל זה קצת מגוחכך עוד 1.8G ?! בשביל מה ?

אני מאוד מקווה שזה מכיל הרבה שפות ולא רק עיברית...

ובכלל אני לא מבין מה הקטע לא יכולים לתת לי דיסק בעיברית להתקין ולהחזיר, מה זה משנה באיזה שפה כל עוד שילמו להם על רישיון שימוש :kopfpatsch:

עריכה, בניגוד למה שרשום בקישור דווקא ל XP מופץ MUI חינם ( או שאני טועה )

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d3f8f6ab-84f1-4095-8709-df509b1bee22&DisplayLang=en

http://download.microsoft.com/download/6/2/e/62e61f10-e106-4f4c-a862-63eec2b41efb/readme.htm

לא שזה עוזר לי :bash:

פורסם

זה עדכון לMUI ולא MUI.

אף אחד לא חייב לספק לך התקנה של ממשק עברי כי אתה קונה מוצר מסויים.

בכל מקרה הייתי מציע לך לפנות למייקרוסופט ישראל ולבדוק אם אתה יכול לקבל את האופיס בעברית לאותו רישיון.

פורסם
  • מחבר

זה עדכון לMUI ולא MUI.

אף אחד לא חייב לספק לך התקנה של ממשק עברי כי אתה קונה מוצר מסויים.

בכל מקרה הייתי מציע לך לפנות למייקרוסופט ישראל ולבדוק אם אתה יכול לקבל את האופיס בעברית לאותו רישיון.

בדקתי כבר בחנות והם די התנערו מימני, יתכן שב MS יעזרו לי אבל אני לא הולך לחפש את המספר שלהם רק בשביל שבמקרה הטוב לחכות שבוע לדואר...

כאשר אני כבר מוריד (אותו + את אבא שלי מהגב), נראה אם הCDKEY שלי יתאים לגרסאת אנגלית.

פורסם

לא צריך להגזים.

תרים אליהם טלפון יום ראשון בבוקר ותקבל את כל מה שצריך:

‎09-7625100

וזה ממש לא שבוע.

פורסם
  • מחבר

לא צריך להגזים.

תרים אליהם טלפון יום ראשון בבוקר ותקבל את כל מה שצריך:

‎09-7625100

וזה ממש לא שבוע.

כבר הורדתי :yelclap:

אבל תודה על המספר, אני אתקשר אליהם מחר נראה עם יש להם איזה בעיה שאני העשה את זה.

+ אם כבר עבדו על אבא שלי והוא קנה לעצמו OFFICE :bash: אז מגיעה לנו תמיכה לא :yelclap:

דרך אגב אין תאריך תפוגה על תמיכה שלהם? (כי זה נקנה בערך לפני שנה)

פורסם

התמיכה נמשכת כל עוד יש תמיכה לדרסא של התוכנה ומיכוון שעדיין אין גרסא חדשה ברקע אז גם התמיכה עדיין בתוף ותהיה בתוקף עוד לפחות שנה אחרי יציאת הגרסא החדשה.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה, אני אתן לאבא שלי את המספר כדי שישגע אותם בפרטים הקטנים כשאני לא בבית :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים