עבור לתוכן

יש בעיה עם מציאת דרייברים ללוח אם בן שנתיים מחברת אסוס, כנראה נכחד.

Featured Replies

פורסם

שלום, לחברים של המשפחה יש לוח אם מחברת ASUS והדגם הוא P5RC-LA זהו הדגם, לאחר חיפושים כבדים באינטרנט ובאתר של החברה, אין זכר אפילו קטן ללוח, כמו כן, יש רק זכר באתר של HP לגבי המפרט הטכני של הלוח אם.

אשמח מאוד באם מישהו מכיר, או שיש לו או התעסק עם לוח מדגם זה, היכן ניתן להוציא דרייבירם בשבילו.

*** כמו כן, שאלה קטנה, מהו האימייל שאני יכול לפנות לחברת אסוס? מצאתי איך אבל על מנת לפנו תבאימייל צריך לבחור דגם לוח אם דגמים של זכרונות, זאת אומרת למלות שאלון על החומרה שיש במחשב ואז לכתבו מה הבעיה, כי זה חובה, הקטע הוא, שאין שם את הלוח אם הספציפי לכן מה הטעם לבחור דגם אחר ואז לכתוב שהבעהי בלוח אחר? או שיש להם אימייל חופשי שבו יתן לכתוב מהי הבעיה?

אשמח ואודה לכם מאוד על העזרה שלכם.

פורסם

מועבר לפורום תוכנה.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

לא, הוא אינו מחשב מותג, אבל, זאת מערכת עם כרטיס מסך משולב מדגם X200 של ATI יש סיכוי גדול שלוחות אם אלו הוצאו ממחשבי מותג והוכנסו למחשביםרגילים ומהם נבנו מערכות? (אותה חנות שאולי עשתה זאת?) ובכך יכלו למכור במחירים יחסית גבוהים?

מכיוון שלאחר חיפוש מהדגם הזה בגוגל, יש רק באתר HP מידע טכני עליו, שום זכר לדריבירים, כמובן שניסיתי לחפש את שם הלוח בצמד מילים כגון, דרייבר

דרייברים וכו' על מנת אולי לקלוע, אך לא.

באתר אסוס, יש רק לוחות אשר מתחילים ככה P5RD אין זכר ל C, מאוד מוזר, ברחבי הרשת אין אף זכר לדריביירם?

**** נראה לי הבעיה נפתרה, הבנתי מה הייתה הבעיה הכי קשה, אותה חנות, הוציאו לוחות כאלו שהגיעו כנראה ממחשבי מותג, או הזמינו לוחות אלו של מחשבי מותג, ומכרה ברגילים.

מה הייתה הבעיה? ששלוח באתר החברה, ישנו שם אחר לגמריי, מה השם? רק תשבו חזק: Compaq Presario SR1800NX Desktop PC

ומכאן , מהדגם הזה ניתן באתר היצרן להוריד את הדריבירים וכו' והכל.

תודה על העזרה הוכיוון, באמת איכשהו לא חשבתי לכיוון הזה.

אפשר לנעול. :xyxthumbs:

פורסם

אסוס עשו ועושים לוחות אם למחשבי מותג שונים כבר המון שנים.

אני לא יודע מה אותה חנות מחשבים עשתה אבל מדובר במוצר שאמור להיות חלק ממחשב מותג נטו.

לעניינינו:

דרייברים מקומפאק (שהתאחדו עם HP לפני הרבה שנים).

דרייברים לכרטיס קול שחסרים משום מה בעמוד שלהם אבל מכיוון שמדובר במוצר ש"הולבש" על הלוח אם אפשר גם להוריד מאתר היצרן.

פורסם

גם לי יש את אותו לוח בדיוק..

קצת מצאתי עליו חומר.. אם אתה צריך אז דבר איתי בפרטי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים