פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים שלום לכולם יש לי מחשב חדש שמשמש אותי כמחשב לקולנוע ביתי.היום הפעלתי את התוכנה Everest בגלל שרציתי לבדוק את הטמפ' של הרכיבים במחשב.התוכנה הראתה משהוא קצת מוזר ולא ברור לי : cpu - 80ccpu#1 \ core#1 - 11ccpu#1 \ core#2 - 4cהאם התוצאות הגיוניות ??מדובר על תוצאות בזמן מנוחה . כאשר המחשב מתאמץ הCPU משתנה בעוד מעלה או שתיים וגם הCORE המעבד הוא AMD 4850E ולוח אם של Gigabyteתודה לכול העונים.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים תפתח את המארז תנקה אבק מהמאורר של הCPU (מעבד) תרענן משחת תרמית ואני מאמין שיהיה בסדר איזה קירור יש לך?
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים wilken, שנה את הכותרת כך שתתאים לחוקי הפורום. באיזה מעבד מדובר? (ציין את הדגם בכותרת החדשה)
פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים מחבר שלום לכולם ותודה על כול התגובות , אז ככה בדקתי את הטמפ' בBIOS הוא מראה לי נתון אחד 33c.בנוסף בדקתי עם תוכנות נוספות :SpeedFAN מראה לי 3 תוצאות - Temp 1 - 22cTemp 2 - 30ctemp 3 - 80c Hwmonitor לי את התוצאות - TEMIN1 - 24cTEPIN2 - 33cTEMIN3 - 79C בנוסף הHWMONITOR מראה לי את המעבד בנפרד והתוצאות נראות כמו בEVEREST - Core1 - 16ccore2 -8cלמישהוא יש רעיון מזה ה80c האם זה המעבד או הטמפ' בתוך המארז.ושוב תודה לכול העונים
פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים הקריאות שגויות מין הסתם..נסה לבדוק את הטמפ' עם התוכנה שסופקה לך עם הלוח אם..אם אתה רוצה האפשרות היחידה לתקן את הקריאה היא עדכון ביוס (וגם זה בספק)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.