עבור לתוכן

הזיכרון לא עולה ל1600MHZ,שזה ה STOCK שלו...

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מוזרה, והייתי רוצה לדעת אולי במקרה מישהו ראה את אותה הבעיה, במקום כלשהו.

הזיכרון עצמו: OCZ REAPER 1600MHZ DDR3

מבחינה טכנית, הזיכרון אמור להיות תקין.

הוא רץ מצוין על 1333, וגם מעט יותר, בוא נגיד 1400~1500 כמעט...

כשאני מרים את הBIOS ל400, אני חייב לתקוע את הזיכרון ב1333...

כאשר אני שם אותו על 1600, יש לי 2 בעיות, או שמערכת ההפעלה בחלק הטעינה המוקדם קורסת, או שהיא רושמת שחסר לה קובץ כלשהו, או שהיא מתחילה טיפה להיטען ואז היא קורסת לחלוטין.

המערכת עצמה:

DFI LP UT X48-T3RS

Q9550

4870X2

2x OCZ REAPER 1600MHZ 2GB

ו ויסטה ULTIMATE 64X מעודכנת, כולל סרוויס פאק.

אני די בטוח שזה לא במערכת ההפעלה כי זה עשה את אותם הבעיות בערך גם כשסתם רציתי להתקין את הווינדוס, XP או VISTA.... עם מודול אחד או שניים בפנים... אותן הבעיות.

ד"א אני מכניס אותם לבנקים הצהובים.

את הVOLTAGE של הזיכרון אני שם ידנית כי אחרת זה שם להם 1.55V או 1.5V לא זוכר, במקום 1.9V

אם יש למישהו מושג, אני אשמח לשמוע עצה.

תודה מראש, דימה.

פורסם

ביצעת עדכון ביוס ללוח האם?

פורסם
  • מחבר

ביצעת עדכון ביוס ללוח האם?

כן, עשיתי פלאש עם גרסאת הביוס החדשה ביותר, בגלל שהיית לו בעיה מההתחלה, עם ה4870X2

אני זוכר שהיו כמה גרסאות BETA כשעשיתי את זה, צריך לבדוק אם לא אומרים שם על זה משהו.

פורסם

נסה מלבד המתח להגדיר גם תיזמונים ידני..כמו כן תבדוק אתה אופציות השונות של הזיכרון שלך..

פורסם
  • מחבר

נסה מלבד המתח להגדיר גם תיזמונים ידני..כמו כן תבדוק אתה אופציות השונות של הזיכרון שלך..

גם את התיזמונים ניסיתי לשים על 7-7-7-24 ידנית, לא עזר...

, ד"א איך הרצת זיכרון על מהירות STOCK קשורה לOC? =]]] טוב נו... אולי טיפה כן. =]

פורסם

תחזיר את מהירות הזכרון למצב שמערכת ההפעלה כן עובדת ותבדוק

(לא בטוח שאתה יכול ) שאכן ה DRAM מקבל

1.9V

פורסם
  • מחבר

תחזיר את מהירות הזכרון למצב שמערכת ההפעלה כן עובדת ותבדוק

(לא בטוח שאתה יכול ) שאכן ה DRAM מקבל

1.9V

המדד אומר ב0.1 פחות V מאשר מה שאני קובע עם קפיצות של חצי מאית וולט. (0.005)

שתאורתית אכן יש שם 1.9וולט. (בלי הגדרה ידנית זה מביא לו 1.5V בכלל :-X)

פורסם

פותח התרד..תבדוק בחוברת של הלוח אם אם יש לך עוד הגדרות של הזיכרונות..

אם לא...נסה לשלוח מייל לDFI עם "הבעיה"..

פורסם

נראה לי קראתי פעם בTOMSHARDWARE על דבר דומה !

הבעייה שהתזמונים של הזיכרון הזה כל כך מהירים ומדויקים ומותאמים כמו כפפה ליד למעבדים כפולי ליבה

מה שגורם להם במרובעי ליבה לא לעבוד כמו שצריך במהירות מקסימלית ולכן עשו להם אנדרקלוק לתזמונים

אם מישהו יודע אחרת תגידו לי אני לא מתיימר להיות מומחה אבל יש לי זיכרון ברור שזה מה שהלך שם.

קבלו !

* All Modules are tested in two module kits. Due to additional bus load, four module configurations may have to be run at lower frequency and relaxed latencies for stable operation. Test specifications are based on dual core CPUs only. If quad core CPUs are used, higher bus thresholds and core arbitration may necessitate lowering the memory frequency below tested specs.

והנה הדף ששם זה רשום באתר של OCZ

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc3_12800_reaper_hpc

פורסם
  • מחבר

כע, יש בזה משהו :-) אני ינסה לבדוק באינטרנט אם זה נפתח ל1600MHZ עם OC כלשהו, כי הFSB כרגע על 400 במקום 333.

וכן... מרובעי ליבה או 4 מודולים (כרטיסי זיכרון)... טוב נו.... בגדול גם 1333 עד שאני מוצא פיתרון עובדים מצוין :-) גם משהו ששמתי לב, זה שהוא עובד עד ל...

1450+ בערך.

פורסם

אני לא מתיימר להבין בזב אבל לפי מה שTOMSHARDWARE עשו הם השאירו מהירות 1600MHZ ופשוט את התזמונים הגדילו ל 8 נגיד במקום 7

ההשפעה של כזה הבדל היא זניחה אבל 1600 לעומת 1333 זה כבר הבדל שרואים ( בתוכנות בדיקה לא בעין)

הנה מאמר שמדבר על ההבדל בין מהירות זיכרונות או תזמונים "הדוקים" יותר

http://www.tomshardware.com/reviews/tight-timings-high-clock-frequencies,1236-6.html

פורסם
  • מחבר

אני אנסה לעשות את זה מחרותיים, למה מחר אני יוצא ב9 בבוקר מהבית וחוזר בסביבות חצות :-X

+ אני יקרא יותר לעומק מה רשום, וזהו בכללי :-) תודה רבה רבה על העזרה לבנתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים