עבור לתוכן

סקר..דיסקים לצריבה..מה מומלץ..ומה הכי זול

Featured Replies

פורסם

בהנחה שרובכם צורבים מוסיקה...ופלונטר יקרה עד טירוף..

באיזה דיסקים/מדיות אתם משתמשים והיכן הכי זול לקנות.

רצוי שהדיסקים יהיו באריזה/קופסא ולא בניילון.

מה אתם אומרים ???

פורסם

עם אתה רוצה דיסקים ואתה לא מוכן ממש לקנות את היקרים יש פיתרון זול ונוח באתר של MISRADIA

שם מוכרים 10 דיסקים במחיר של 1.8 לדיסק , די טוב , למרות שמידי פעם יש צריבות לא טובות אבל במחיר הזה זה די שווה

בא עם ניילון , נוח ןזול מאוד

פורסם

שמעתי שבעזה מוכרים דיסקים לצריבה בזול. יש להם מבצע מיוחד-קנה 20 מדיות, קבל קסאם-4 מתנה ;D

פורסם

שמעתי שבעזה מוכרים דיסקים לצריבה בזול. יש להם מבצע מיוחד-קנה 20 מדיות, קבל קסאם-4 מתנה ;D

קבל תיקון: קאסם 2

פורסם

קבל תיקון: קאסם 2

לא לא

את הקסאם 2 הם שומרים כדי לשגר עלינו

את הקסאם 4 מחלקים מתנה עם מדיות לצריבה ::)

פורסם

אני קונה VERBATIM

10 ב40 ש"ח באופיס דיפו...

פורסם

בטח... נו כל ה-4 אכזבה..

אז הם מנסים להיפטר מהם.

פורסם

בטח... נו כל ה-4 אכזבה..

אז הם מנסים להיפטר מהם.

LOL !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

פששש..אין ממש קטעים כאן... :-/

אתם מצחיקים לאללה..אני נקרא מצחוק :-X ...מה לא רואים.

חבל רק שאם כל הצחוק אתם לא יכולים להוסיף גם כמה תשובות רציניות :-/

טוב..ניחא..אתם בטח נורא צעירים ואין לכם זמן לשטויות כמו שאלות של אנשים.

לגבי תשובת חציל..תודה..אבל VERBATIM במחיר של 4 ש"ח זה יקר (במחיר הזה יש טובים יותר כמו mitsui ).

אולי למישהו יש עוד רעיון ???

פורסם
  • מחבר

מה..אין לכם עוד רעיונות ???

או שמרוב שאתם עסוקים בלשלוח טילי קסאם אין לכם זמן לצרוב דיסקים ::)

יאללה ..תנו רעיונות מהיכן אפשר להשיג דיסקים טובים ובזול :jump:

פורסם

תראה, אני אישית קונה חבילות של מאה דיסקים ריקים של OFFICEDEPOT/DR.BYTE ב187 ש"ח ל100, אבל זה האיכות, אם אתה שואל אותי, הכי נמוכה שתמצא (למרות שאיכשהו צריבות שנדפקו לי על TDK יצאו עליהם מעולה)

בכל מקרה, אם זה לגיבוי החמקר הגרעיני של ארץ ישראל לא הייתי משתמש בהם...

פורסם

gpt מחשבים דיסקים זולים ולא הכי איכותיים, אבל אני צורב איתם כבר שנים והם כמעט ולא עשו בכלל בעיות.

המחיר בערך 2 שקל לדיסק אבל בלי קופסה.

פורסם

כל, דיסקים זולים יכול להראות לך טובים, אבל הם ידפקו לך אחרי משהו כמו שנה וחצי. קרה לי דבר כזה עם דיסקים על GPT ירוקים, ועם הסמסונג הירוקים, שפשוט כל המידע נעלם מהם ושום סידירום לא מצליח לקרא אותם.

לכן, אני עושה את הדבר הבא: בשביל שטויות וגיבוי של תוכנות שמתיישנות אחרי שנה-שנתיים אני צורב בTraxdata שהוצאתי בשקל וחצי לדיסק מ"גולדה סיסטמס" ובשביל הגיבוניים החשובים שלי אני קונה באופיס דיפו משהו כמו Verbatim/Philps/TDK או משהו איכות, שעולה גם יקר, רק כדי להיות בטוח, והשיטה הזאתי הוכיחה את עצמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים