פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים יש לי כרטיס מסך 8500gt geforce 512mbזיכרון 2.0gbוהמעבד דואל כור e6750 2.66 GHZאתם אומרים המשחק יעבוד אצלי?
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים איך אני מפעיל את הקוד אני נכנס לפלאפון אבל לא מוצא אופצייה של חיוגומה זה אצי'במנטים?
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים לאח שלי יש E8400 ב OC ל 4GHZעם 4850 בסטוק, ברזולוציה 1024*1280 כל מה שניתן על מקסימות חוץ מ VIEW DISTANCE שהמשחק לא נותן לעלות מעל 50% ( חוסר זכרון בכרטיס מסך )והמשחק רץ חלק לחלוטיןדרייבר 8.12 בטא.עריכה,אחרי DOWNCLOCK חזרה לסטוק, 3GHZ, המשחק זז פחות טוב... ורואים את זהכניראה בכל זאת מעבד 4 ליבות יעזור פה...בשביל מה קוואד אם דואל ב-4 גיגה עושה את העבודה, לא הבנתי למה הוא הוריד את ה-OC בכלל...בכל אופן, כמה זיכרון יש ל-4850 שמגביל את האופציות (לא שצריך בכלל VIEW DISTANCE גבוה מידי) ?ועוד שאלה כבר ב-PM ;D
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר למי שלא יודע, ACHIEVEMENTS זה בעצם "הישגים", בדרך כלל הם נותנים דברים חזרה(לדוגמא בTF2 אחרי 16 אתה מקבל משהו...).
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים איך אני מפעיל את הקוד אני נכנס לפלאפון אבל לא מוצא אופצייה של חיוגומה זה אצי'במנטים?תלחץ על החץ העליון פעמייםפעם ראשונה הוא מוציא את הפלאפוןובפעם השנייה הוא יתן לך לחייגאצי'במנטים זה הישגיםלדוגמא יש אצי'במנט שאתם צריכים לשרוד 5 דקות עם 6 כוכבים של משטרה..במשחק Team Fortress 2 על כל כמה אצי'במנטים מקבלים נשקים חזקים יותר ..ב GTA IV לא חושב שמקבלים משהו בתמורה, אבל יכול להיות .. אל תתפסו אותי במילה
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר רשמתי שבדרך כלל מקבלים משהו בתמורה.גם אני לא בטוח שמקבלים משחק הזה משהו בחזרה.אגב, מישהו כבר נרשם לSOCIAL ולLIVE?אני נרשמתי:SOCIAL:cKy4lifeGFWL:LimpBizkit4LiFE
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מישהו יודע איך אפשר לצפות בתוכניות בטלוויזיה בלי להכנס למשחק ? הם כל כך קורעים אבל לפעמים אני מפספס דברים כשאני מזפז בטלוויזיה ולא תמיד אפשר לחזור ערוץ כשראית משהו מעניין..אני מניח שהקבצים הם בפורמט .BIK או משהו בסגנון ? אולי מישהו יודע איך אפשר לעשות להם ריפ ?תודה
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים תגידו איך אני מבטל את השטות הזאת של להגביל את הגראפיקה עם הזיכון במשחקאני רוצה לשים על אפשרויות יותר גבוהות אבל זה לא נותןאיך אני מסדר את זה?
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים פתרון להגבלות של המשחק!!!תיצרו קובץ בשם commandline.txt בתקיית המשחקובפנים תכתבו-norestrictions-nomemrestrict
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים שלום רב,הייתי רוצה לאיזה תיקייה להעתיק את קבצי הMP3 שלי כדי לשמוע אותם במשחקבאמצע נסיעה בתחנות הרדיו.ואיזה תחנה זו אמורה ליהות.תודה מראש!
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים תשמעו היום קיבלתי מדוד שלי את המשחק הוא הגיע לארץ וביקשת ממנו שיקנה לי תמשחק.. התקנתי את המשחק והמשחק דיי מקרטע לי... מפרט למטה/בצד.. עכשיו המחשב שלי גם דיי דפוק קצת אני מקווה שאחרי שיסדרו אותו המשחק יעבוד כמו שצריךךך ! זה פשוט לא יאומן
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים המשחק לא עובד לבנ אדם עם מחשב חזק ביותר QX96508GB RAM 10662 GTX 280 SLI רץ לו על 2 FPS כשהכל על מקס .. לידע כללי המשחק בכלל לא מראה גרפיקה כל כך יפה לא מתקרבת לקרסוליים של קריסיס ..רוקסטאטר פישלו ובגדול ..ציטוט שלו .This game blows on PC at the moment. I have a PC that destroys Crysis and Crysis warhead maxed out with full AA (QX9650, two GTX280s in SLI, 8GB of 1066mhz RAM - watercooled), when I put GTA 4 on max settings I get like 2fps before it crashes AND it doesn't look anywhere near as good as Crysis,Fallout, CoD4/5 or any other recent game. Very Very poor show rockstar - you've forgotten your roots!http://www.gamespot.com/pc/action/grandtheftauto4/news.html?sid=6201971&om_act=convert&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title;1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.