עבור לתוכן

Grand Theft Auto IV - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למי שלא יודע, ACHIEVEMENTS זה בעצם "הישגים", בדרך כלל הם נותנים דברים חזרה(לדוגמא בTF2 אחרי 16 אתה מקבל משהו...).

וגם למי שלא יודע, המשחק בחו"ל הוא לא בא בקופסה רגילה כמו PS2, XBOX360 וPS3.

הוא נראה שונה. אני חושב שבגרסה שתהיה בארץ הם יהרסו את זה.

תראו בYUOTUBE וידאו של UNBOXING.

• תגובות 606
  • צפיות 66.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אצלי מראה 474...

עם איזה דרייבר אתה משתמש ? כי גם לי היה 474 שהיה לי את 180.70 אבל מאז שהורדתי את ה180.84 ירד לי ל447

פורסם

יש פה תגובות ממש מרגיזות שאנשים חושבים ש 4850 זה כרטיס חלש ו 8400 הוא לא חזק מספיק כי הוא לא מרובע ליבה..

אנשים, זה המשחק דפוק !

מחשב עם 8400 ו 4850 אמור להריץ היום את כל המשחקים ברזו' נורמלית על מקסימום, המשחק הזה פשוט פורט גרוע !

ולזה ששאל אם 8500GT יריץ את המשחק הזה טוב, אז לא, הכרטיס הזה חלש מאוד ופשוט לא טוב למשחקים.

פורסם

ספויילר

אני עכשיו בקטע שצריך להרוג את דמיטרי וחברים, יש למישהו מושג איך עוברים את זה כמו שצריך? זה פשוט בלתי אפשרי!

פורסם
  • מחבר

איך המשימה נקראת?

פורסם

תפוס מחסה ותהרוג אותם לאט לאט (עם הכפתור Q)

פורסם

אין כוסעמק כל פעם שאני מגיע לשוטרים אני מת...

פורסם

תעמוד ליד היציאה ותוריד אחד אחד בסבלנות, אז תצליח

פורסם

אני עכשיו בקטע שצריך להרוג את דמיטרי וחברים, יש למישהו מושג איך עוברים את זה כמו שצריך? זה פשוט בלתי אפשרי!

:-\ למה רשמת את זה רגיל.. האמת שזה סוג של ספויילר.. אני משחק ועכשיו אמרת לי בעצם שהורגים את דימיטרי (למרות שזה ברור שזה יקרה מתי שהוא.. אבל בכל זאת). בכל מקרה, פעם הבאה שים את זה בצבע צהוב. תודה.

פורסם

צודק, תוקן - עברתי את המשימה לא משנה כבר :D

פורסם

עם כרטיס מסך טוב (כרגע זה לא משנה איזה, אני אקנה בהתאם לדרישה אחרי שיצאו פאצ'ים עדכון).

ה- E8400 (באוברקלוק ל 4.3) יהווה צוואר בקבוק רציני בגלל שהוא "רק" דואל קור ?

השאלה לא אם המשחק יכול לפעול טוב יותר על קוואד אלא אם הוא יצלע בגלל זה.

תודה.

הוא מתוכנת לעבוד על מרובעי ליבה

תשובה מאוד לא מועילה, כבר כתבתי שלא אכפת לי שעל קוואד זה יעבוד יותר טוב, השאלה אם ב- E8400 על 4.3 הוא לא יצלע בלי קשר לכרטיס מסך.

יש פה תגובות ממש מרגיזות שאנשים חושבים ש 4850 זה כרטיס חלש ו 8400 הוא לא חזק מספיק כי הוא לא מרובע ליבה..

אנשים, זה המשחק דפוק !

ידוע, אבל זה לא פורום מפרטי מחשב ולא פורום כרטיסי מסך, זה תארד על GTA IV ובגלל זה שאלתי את זה כאן.

למישהו יש תשובה נורמלית?

פורסם

על מעבד כמו E8400 ועוד בOC שכזה זה אמור לעבוד מעולה...

פורסם

צריך לחכות קצת, לראות אם הפאצ' ישפיע ואם כן אז איך.

ובכללי צריך לחכות שיהיו סיקורים שבדקו את זה ההבדלים בין 2 ל4 ליבות והאם 2 ליבות יגביל וכו'.

פורסם

לאח שלי יש E8400 ב OC ל 4GHZ

עם 4850 בסטוק, ברזולוציה 1024*1280 כל מה שניתן על מקסימות חוץ מ VIEW DISTANCE שהמשחק לא נותן לעלות מעל 50% ( חוסר זכרון בכרטיס מסך )

והמשחק רץ חלק לחלוטין

דרייבר 8.12 בטא.

עריכה,

אחרי DOWNCLOCK חזרה לסטוק, 3GHZ, המשחק זז פחות טוב... ורואים את זה

כניראה בכל זאת מעבד 4 ליבות יעזור פה...

פורסם

דרייבר 8.11 יכול לעזור במשהו או לא שווה לנסות אותו בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים