עבור לתוכן

מחפש כ. מסך למשחקים PCIE עד 1680X1050 1000¤

Featured Replies

פורסם

קודם כל שלום לכולם, באתי להתייעץ עם המומחים לפני שאני מחליט החלטות לגבי חומרת מחשבים.

אני לא בטירוף לקנות כרטיס מסך חדש.. אבל אני מרגיש שהגיע הזמן לשדרג. כרגע יש לי 6600GT ואני מתחיל לפגוש במשחקים שאני לא מגיע ל MINIMAL REQUIREMENTS .. :(

-אבל- אם אתם חושבים שתוך חודש חודשיים תהיה ירידת מחירים דרסטית (שהחדשות באתר מרמזות על כך) -- אז השאלה הראשונה שלי היא .. אולי כדאי לי לחכות בכלל?

נמשיך למפרט מחשב שלי.. הוא מצויין בפרופיל אבל לא מצויין הספק כוח שלי שהוא Enermax 420W EG425P-VE FMA - שמספק כוח למה שמפורט שם פלוס שני הארדיסקים. נסתדר?

אני גם רוצה לשאול לגבי הלוח אם - DFI NF4 ULTRA - אני אצטרך לעשות איזה עדכון ביוס בשביל להתקין כרטיס חדש?

ועכשיו לדבר האמיתי.. אני לא גיימר גדול. אני לא משחק FPS בכלל לדוגמה.. מרוצים/סימולטורים/אסטרטגיה, אולי זה רלוונטי לשאלת ATI/NVIDIA?

רזולוציה טבעית של 1680X1050 , ולא יקרה כלום אם אני אצטרך להריץ איזה משחק או שתיים על MEDIUM בשביל שירוץ חלק ברזולוציה הזאת.

וכל זה מסתיים בתקציב, אני כמובן מעדיף להוציא כמה שפחות.. אני נתתי תקציב עליון של 1000¤ בעיקר בגלל החוקים של הפורום.

אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיתן את התמורת מחיר/עלות הכי טובה.. ואם הכרטיס ב700¤ נותן ביצועים יפים וכרטיס ב1000¤ רק משפר בקצת.. אני אעדיף להוציא 700.. אבל זה גם הולך לצד השני. אם הכרטיס ב1200¤ יתן ביצועים טובים פי שתיים מזה שב1000¤ אז התקציב יכול לגדול.

מה שאני אומר זה שאני גמיש אבל חשוב לי לקבל את ה " best bang for the buck"

עוד נתון שרלוונטי הוא מידת הרעש. אם קיים כרטיס ברמה גבוהה שעובד עם PASSIVE COOLING אני אעדיף את זה, בהנחה שזה לא מחסל את הביצועים.

אז בהתחשב בכל הנתונים האלה... על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

אני רוצה להודות מראש לכל מי שישקיע מזמנו לעזור לי. בכלליות אני חושב שהפורום הזה הוא אחד המקורות מידע האיכותיים שקיימים באינטרנט הישראלי הקטן שלנו ;)

פורסם

איזה מחשקים בדיוק אתה רוצה להריץ ? (הכבדים שבהם)

פורסם
  • מחבר

איזה מחשקים בדיוק אתה רוצה להריץ ? (הכבדים שבהם)

תראה, כשאני קונה כרטיס מסך אני מקווה שהוא ישאר איתי ל3 שנים, אז הוא יצטרך להתמודד עם דברים שיבואו בעתיד

אבל בהווה המשחקים הכי חדישים שאני משחק זה Red alert 3 , NFS:undercover (שרצים חלק על הרזולוציה הטבעית עם הכל על מינימום)

פורסם

אם FPS לא ממש מעניין אותך אז תוכל לחסוך לא מעט.

לדעתי 9600GT יהיה בחירה טובה.

פורסם

לא עדיף לו לקחת איזה HD4850?

המחיר נמוך מ-1000 ש"ח וזה יבטיח לו עתיד רחוק יותר מאשר עם 9600GT.

הוא הרי רוצה כרטיס ל-3 שנים.

פורסם

כרגע ה - HD4850 לא ייתן לו כלום מעבר ל - 9600GT בעיקרון.

ואני לא מבין את עניין קניית הכרטיס ל - 3 שנים, מה שאני מבין זה הוצאת X כסף ל - Y שנים, למשל:

במקום לקנות כרטיס ב - 1000 ש"ח שלא ינוצל ישר, רק בגלל שבעתיד כנראה/אולי יהיה בו צורך זה לא חכם ועדיף לקחת כרטיס ב - 500 ש"ח שמתאים לעכשיו ולהחליף אחרי שנה וחצי לכרטיס במחיר זהה במקום אחרי 3 שנים, ככה מבזבזים את אותו הכסף רק באופן חכם יותר וזוכים לתמורה עדיפה (זה תקף גם לתקציבים גבוהים יותר במיוחד למקרה HD4870 במקום HD4870X2).

פורסם
  • מחבר

כרגע ה - HD4850 לא ייתן לו כלום מעבר ל - 9600GT בעיקרון.

ואני לא מבין את עניין קניית הכרטיס ל - 3 שנים, מה שאני מבין זה הוצאת X כסף ל - Y שנים, למשל:

במקום לקנות כרטיס ב - 1000 ש"ח שלא ינוצל ישר, רק בגלל שבעתיד כנראה/אולי יהיה בו צורך זה לא חכם ועדיף לקחת כרטיס ב - 500 ש"ח שמתאים לעכשיו ולהחליף אחרי שנה וחצי לכרטיס במחיר זהה במקום אחרי 3 שנים, ככה מבזבזים את אותו הכסף רק באופן חכם יותר וזוכים לתמורה עדיפה (זה תקף גם לתקציבים גבוהים יותר במיוחד למקרה HD4870 במקום HD4870X2).

כרגע אני רואה את ה reference card של gigabyte ב600¤ בערך. יש לך המלצה על יצרן+חנות ב500?

או שאולי אפילו משהו יותר טוב.. אני רואה שקיימת גרסה עם קירור פסיבי GV-NX96T512HP אבל את זה אני בכלל לא רואה בשום חנות בארץ... מה אתם אומרים על הגרסה הזאת?

פורסם

הנה אופציות טובות:

1. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141

9600GT ההכי זול, קירור מקורי/רפרנס ומומהר.

2. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3748

גרסה עם OC עוד יותר גדול וקירור יותר יעיל מהמקורי (לא מי יודע מה שקט במהירות מאוורר גבוהה, אבל אין בה צורך כנראה)

את ה - GB הפאסיבי ראיתי אבל ב - 660+ ש"ח אז הוא לא נראה לי משתלם.

אם אתה רוצה פאסיבי יש של ספרקל ב - 600 ש"ח (אבל הקירור הזה לא ממש יעיל).

פורסם
  • מחבר

הנה אופציות טובות:

1. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141

9600GT ההכי זול, קירור מקורי/רפרנס ומומהר.

טוב אני צעד אחד לפני הזמנה מהאתר הזה.. חיפשתי בגוגל ביקורת ספציפית על הדגם הזה ולא מצאתי, אולי בגלל שבביקורות על ה REFERENCE של XFX כל האתרי ביקורת עשו OC יציב לבד וכתבו שאין צורך לקנות מומהר.. ואני בכלל לא מתכנן OC אז זה לא משנה לי.. מה שכן משנה לי זה ההאם הם התעסקו עם ההגדרות של המאוורר, כי כל הביקורות של הקירור המקורי משבחות אותו שהוא חרישי.

משהו שאולי מישהו כאן יוכל לעזור לי איתו למרות שזה שאלה יותר ל FOXPC.. באתר שלהם מצויין אחריות לשלוש שנים, ובכל הביקורות של XFX מציינים לטובה את האחריות לכל החיים שלהם. שלוש שנים זה דיי והותר.. אבל מה הקטע?

עוד דבר שלא מצויין באתר של FOXPC אבל חשוב מאוד.. זה נמכר כ OEM בלי שום קופסה? לא אכפת לי מקופסה יפה אבל הספרון הדרכה הקטן זה דבר שחשוב לשמור.. ולקרוא לפני שמתקינים.

פורסם

לא נראה לי שיש הבדל בהגדרות המאוורר, ה - OC הזה גם ככה ממש קטן ולא משפיע על טמפ'.

אחריות ל - 3 שנים היא אפילו יותר ממה שצריך (בארץ היא תלויה ביבואן ולא ב - XFX ו"לכל החיים" זה לא באמת לכל החיים) ולגבי שאלת ה -OEM/RETAIL צריך לפנות לחנות (מן הסתם).

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה לכל מי שעזר לי, במיוחד דניס :)

לצערי הרב התקשרתי לFOXPC לברר והם אמרו שזה לא במלאי כרגע וכמו שאתם רואים המוצר בכלל הורד מהאתר.

מיד קפצתי ל IQPC לבצע הזמנה והתבקשתי לשלם 45 שקל נוספים על המשלוח או להגיע לאשדוד לאסוף את המוצר.. אין אופצית משלוח יותר זולה וזה פתאום מ500 שקל בפוקס הפך ל580 סה"כ בIQPC.

דניס, ראיתי גם את ה GB הפאסיבי ב660 ב IQPC, תוכל להגיד לי איפה ראית את הספרקל ב 600¤? האם הקירור הפסיבי לא יבצע את העבודה בצורה מספקת בהנחה שאני לא ממהיר את הכרטיס ושיש שני מאווררי 120mm בתיבה שלי?

והדבר החשוב יותר, לא בוער לי לקנות את הכרטיס מחר או מחרתיים - האם אתם חושבים שהירידה במחירי הכרטיסים תקרה בקרוב? תוך חודש חודשיים? אם כן אולי עדיף לי לחכות.

פורסם

ה - 9600GT כבר די זולים בכל מקרה, לא נראה לי שהם ירדו מתחת ל - 500 ש"ח.

ייתכן שהפאסיבי לא יהווה בעיה מבחינתך (אני אישית לא אוהב פאסיבי).

פה הוא נמכר בזול - http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=905

יש להם גם את ה - 9600GT של PALIT בגרסה הלא מומהרת ב - 520 ש"ח.

ב - FOXPC כבר יש 9800GT ב - 600 ש"ח, יש מבצע על הכרטיס של TWINTECH.

יותר משתלם מ - 9600GT פאסיבי לדעתי.

פורסם
  • מחבר

ב - FOXPC כבר יש 9800GT ב - 600 ש"ח, יש מבצע על הכרטיס של TWINTECH.

יותר משתלם מ - 9600GT פאסיבי לדעתי.

לא מצליח למצוא את זה משומה, יש של TWINTECH:

9600GT מומהר ב 590

9800GT ב670.

פורסם

נכון, זה 670 ש"ח בלי מבצע.

אם תיכנס לקטיגוריית המבצעים בסניפים תראה שהמחיר יורד ל - 600 ש"ח (יופי של הנחה).

פורסם
  • מחבר

אאהה אוקי, עכשיו אני רואה את זה. תודה רבה :)

אני מניח שזה אומר שאני חייב לנסוע לרשל"צ לאסוף את המוצר.

אני אתקשר אליהם לשאול אם הוא מוכנים לעשות משלוח כי זה באמת מחיר מצויין.

כמה לדעתך השיפור הממוצע באחוזים כשמשווים 9800GT רגיל לעומת 9600GT עם OC של היצרן? (אם יש בכלל שיפור).

אני יודע שבמחיר הזה עדיף לקנות את ה9800GT ואם אני רוצה OC לעשות כבר לבד קצת, אבל אני סתם מתעניין מה אתה מעריך לגבי ההבדל בין הכרטיסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים