עבור לתוכן

Dead Space - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

הדיון צורף לסטיקי דיונים ראשיים :xyxthumbs:

• תגובות 120
  • צפיות 30.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עכשיו סיימתי לראות את הסרט - דיי משעמם

אבל משלים כמה חלקים ריקים בעלילה של המשחק.

ממליץ באמת לראות את הסרט לפני המשחק.

פורסם

טוב,לפני משהו כמו חצי שעה סיימתי את המשחק,אז ביקורת קצרה :P:

עלילה - העלילה של המשחק מעניינת ומשאירה אותך בתוך המשחק,במיוחד עם כל הלוגים הקוליים והכתובים שמפוזרים בספינה.גם הספינים לא רעים בכלל:

לא ציפיתי בכלל שהבחורה תהיה הרעה,בא לי בהפתעה רצינית,אבל היה צפוי שאשתו של אייזיק היא תעתוע או משהו בסגנון.כל כך הרבה פעמים היא אמרה whole again בצורה של תקליט חוזר כזה שהיה ברור שהיא לא באמת שם.מה שכן לא חשבתי על האפשרות של התעתוע בגלל הנגיף.משהו שהיה מוזר בעלילה זה שד"ר מרסר לקח חלק די מרכזי בה כל המשחק,אבל בעצם לא נפגשת איתו אף פעם.הוא מדבר ומדבר (ושולח עליך את המניאק שלא יכול למות) ובסוף לא היה איתו קרב פנים מול פנים כלשהוא.סתם הקריב את עצמו למפלצת ההיא.זה היה קטע ממש מוזר במשחק.הסוף גם הגיע משום מקום,המפלצת מהצד באה לי בהפתעה גמורה(די הקפיצה אותי חח) אני באמת חשבתי שהנה זה נגמר פה.אבל מצד שני,זה EA אחרי הכל,אין מצב של לא להשאיר פתח למשחק המשך

משחקיות - ממש מהנה לשחק במשחק,הנשקים מקוריים יחסית למיליוני הFPS הרגילים שיוצאים,וגם דרך הריגת האוייבים היעילה של קטיעת הגפיים מכתיבה לך דרך פעולה ייחודית יחסית.הstatis והטלקיניזיס מסויפים הרבה הנאה,והרבה גיוון,בעיקר בקטעי הפאזלים שצריכים להשתמש בהם.

Zero G זה אחד הדברים הכיפיים ביותר שאני זוכר ממשחקים בשנה ומשהו האחרונה.הרעיון מיושם בצורה טובה מאוד וכיף להלחם ובכלל להסתובב במתחמים האלה.הכדורסל חסר הגרביטציה בכלל רעיון מגניב ;D

עוד דברים נחמדים במשחק זה הממשק המרחף (ובכלל ככמעט כל שאר האינטרקציות במשחק) של הRIG ומערך השיפורים של הNods.

פיזיקה - הפיזיקה...לא ממש מוצלחת במשחק.כשאתה מעיף חפצים הם לא מתנהגים בצורה ריאליסטית וכמו כן הגופות במשחק פועלות בשיטת הragdoll שהיא די מגוחכת ואני לא ממש אוהב אותה(למרות שזה חייזרים אז אפשר לטעון שהם רכרוכיים וחסרי חוליות,אבל מי אני שאתן תירוצים ליוצרי המשחק).

שליטה - השליטה במשחק אכן כבדה קצת והעבר זז יותר באיטיות יחסית לשאר הFPS.יכול להיות שזה באמת מוסיף קצת לאווירה האימה,מן הרגשה כזאת של מה שאתה עושה אתה עושה בזהירות כי לך תדע מה יקפוץ מאיפה,אבל בכל זאת הייתי שמח לעכבר מהיר יותר.באשר למצלמה,אני כמעט ולא נתקלתי בזוויות מצלמה בעייתיות רוב הזמן היא הראתה לי בדיוק מה שאני הייתי צריך לראות.

אורך - אני חושב שאורך המשחק מתאים בדיוק לFPS.לא ארוך מדי ולא קצר מדי.לי לקח משהו כמו 20-25 שעות על בינוני,כשאני חוקר כל חלק בספינה שהגעתי אליו עד תום ומוצא כל תחמושת או קרדיט אפשרית.

גרפיקה - הגרפיקה במשחק פשוט מדהימה,אייזק נראה מדהים,הסביבות נראות פשוט מצויין ובכלל כל המשחק פשוט תענוג,ורץ קבוע וחלק על 30FPS הכל על מקסימום 1680X1050,אין שום תלונות פה.

סאונד - הדיבוב סבבה,למרות שלא הייתה דרושה פה עבודת דיבוב גדולה.המוזיקה והרעשים הסביבתיים,במיוחד הרעש הבלתי פוסק של ריצה מעלייך בתעלות האוורור נותנים תחושת אימה מצויינת וגורמים לך להיות דרוך כל הזמן.

בקיצור:משחק מאוד מוצלח מבית EA,מקורי חדשני ופשוט מהנה,העברתי איתו הרבה זמן איכות השבוע :)

הציון הסופי שלי 9/10.

משהו שאני רוצה להבהיר - בדיון הקודם בהתחלה היו הרבה אנשים שהשוו את המשחק לביושוק מבחינת עלילה ואמרו דברים בסגנון "מאז ביושוק לא נשאבתי לתוך משחק ככה".אז רק רציתי להגיד שאני גם חושב שהעלילה של המשחק טובה,אבל היא לא מתקרבת למושלמות של ביושוק.

בביושוק האווירה יותר טובה ומושכת,העלילה הרבה יותר מסתורית,הסביבות של Rapture הרבה יותר מעניינות לפי דעתי,הדמויות במשחק הרבה יותר עמוקות וכתוצאה מכך קטעי האודיו המוקלטים הרבה יותר מעניינים.בכללי,לפי דעתי יש לDead Space עלילה טובה,אבל העלילה של ביושוק בליגה אחרת לגמרי.

אני חושב שאחת הסיבות לכך היא שהסרט של המשחק נותן לך הרבה מושג כללי על העלילה,ואז היא הרבה פחות מסתורית (וכתוצאה מכך פחות מושכת) מהעלילה של ביושוק,שאתה לא יודע כלום ותוך כדי המשחק אתה לומד את העלילה שלו מ-0.

טוב חפרתי,לילה טוב :sleep:

פורסם

אני הפסקתי בינתיים עד שאני יקנה גימפאד 360 כי אני רוצה לנסות אותו על המשחק הזה

הגעתי כבר לפרק החמישי ואני בניגוד הליכם לא מתלהב

וזה גם לא מתקרב לביושוק שהזכירו פה

אם כבר הילד הרוחני של דום 3 אם RE +המחזור של EA

פורסם

מי שמרגיש עכבר איטי שייבטל VSYNC, משפר מאוד את התחושה בעכבר !!

ולפי דעתי זה טיפשי לשחק עם שלט כזה משחק.

פורסם

תגידו אחרי שסיימתי את המשחק על NORMAL

אין אפשרות להמשיך לשחק עם כל החפצים על רמה IMPOSSIBLE אלא

רק להתחיל משחק חדש עם הרמה הזאת?

פורסם

חח מזל שקרירן לא מבקר משחקים

פורסם

אני הפסקתי בינתיים עד שאני יקנה גימפאד 360 כי אני רוצה לנסות אותו על המשחק הזה

הגעתי כבר לפרק החמישי ואני בניגוד הליכם לא מתלהב

וזה גם לא מתקרב לביושוק שהזכירו פה

אם כבר הילד הרוחני של דום 3 אם RE +המחזור של EA

שתהיה בריא.

פורסם

סוף, סוף דיון על משחק אימה בפורום. :yelclap:

מאז המשחקים שיצאו FC2 ,FO3, המשחק לא קיבל את צומת הלב המגיע לו, חבל יש לו ציונים מרשימים.

פורסם

חח מזל שקרירן לא מבקר משחקים

מה אתה רוצה לי יש את הטעם שלי

והמשחק הזה הרבה פחות טוב מRE4 לדעתי

אם אתה אוהב משחק ממוחזר כל כך רק בגלל גרפיקה ופיזיקה זה עניין שלך ושל אלו שכן אוהבים את המשחק

אני צריך יותר

נתפלל שקאפקום תוציא את RE5 גם לPC

קאפקום יודעים איך לעשות משחקים טובים

פורסם

משחק פצצה, שווה כל רגע ושווה מכל משחק ששחקתי בזמן האחרון.

פורסם

תגידו אחרי שסיימתי את המשחק על NORMAL

אין אפשרות להמשיך לשחק עם כל החפצים על רמה IMPOSSIBLE אלא

רק להתחיל משחק חדש עם הרמה הזאת?

מישהו יודע?

פורסם

אני מתעב משחקי אימה, אפשר לומר שאני פחדן, אבל אני פשוט לא סובל הפתעות של מפלצת שקופצת מולך בלי שתצפה לה באיזה תעלה חשוכה.

זה המשחק הראשון בסגנון שבאמת אהבתי. אני חושב שזה אחד המשחקים הטובים ביותר שEA - RUIN EVERYTHING הוציאה.

פורסם

אני בשלב 9 והמשחק פשוט ענק !!

אני לא מבין איך הוא לא מקבל התייחסות ! משחק ממש טוב !

עלילה מעולה גראפיקה טובה ואפילו יש קטעים טיפה מפחידים מידי פעם !

אבל יש משהו שממש מעניין אותי, איך הסוף ? משהו מיוחד ? אל תספרו אותו תגידו כזה כללי כי בשבוע הזה אין לי הרבה זמן לשחק ואני ממש סקרן..

פורסם

אני בשלב 9 והמשחק פשוט ענק !!

אני לא מבין איך הוא לא מקבל התייחסות ! משחק ממש טוב !

עלילה מעולה גראפיקה טובה ואפילו יש קטעים טיפה מפחידים מידי פעם !

אבל יש משהו שממש מעניין אותי, איך הסוף ? משהו מיוחד ? אל תספרו אותו תגידו כזה כללי כי בשבוע הזה אין לי הרבה זמן לשחק ואני ממש סקרן..

הסוף חזק,מפתיע ויש גם בוס טוב אז תתכונן לשפר את הנשקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים