פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים שלום =]קניתי מחשב נייד של ACER וקיבלתי אותו מותקן בלינוקס LINPUSהאמת שאני לא ממש מצליח להסתדר איתו ניראלי שמשהו בהתקנה לא בסדר אני אפילו לא מצליח להגיע לממשק גרפי (startx[?])אז אני רוצה לפרמט ולהתקין במחיצה אחת ווינדוס ובמחיצה השניה לינוקס-שזה פחות דחוף.אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס , הוא טען לי דרייברים בהתחלה (השלב שלפני הENTER וF8)וממש שניה לפני שהוא הגיע לשלב הזה ^ - קפץ מסך כחול"A problem has been detcted and windows has been shut down to prevent damage to your computer.if this is first time you've seen this Stop error screen,restart your computer. If this screen appers again, followthese steps:Check for viruses on your computer. Remove any newly insalledhard drives or hard drive controllers. Check your hard driveto make sure it is properly configured and terminated.run CHKDSK /F to check for hard drive corruption, and thenrestart your computer.Technical information:*** Stop: 0X0000007B (0XF78d6528,0xc0000034,0X0000000,0X00000000)"הכנתי דיסק בוט בUBCD (אולטימייט בוט סי די) PE (על בסיס הווינדוס שהיה לי)וגם זה לא ממש הלך והגעתי בשלב מסוים גם למסך הכחול.יש למישהו רעיון? או שאולי טעיתי בדרךתודה !נ.ב : נסיתי עם 2 דיסקים שונים של ווינדוס ש99% תקינים כי השתמשתי בשניהם אתמול ועבדו וגם קיבלתי איתו דיסק (Aspire 5330/5730Z Series Resource DVD אם זה עוזר
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר מצאתי תבעיה בסוף, הייתי צריך לשנות בBIOS את הMODE של הארדיסק מATCH לIDEתודה בכל מקרה =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.