עבור לתוכן

לבדוק באם בחרתי את החלקים הנכונים ל- I7 עד תקציב 99900 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין רק במערכת I7 החדשה של אינטל שיורכב בה המפרט הבא :

שמיועד ל- OC ומשחקים כבדים

מעבד 920 INTEL

לוח אם ASUS P6T DELUXE

מאוורר למעבד ULTRA 120 EXTREME 1366 RT

1. איזה מאוורר איכותי כדי להוסיף עם מקסימום איוורור

2. יש מאמר שיש את הגירסה בנחושת האם הוכיחה שמקררת יותר מהרגיל , באם כן איפה ניתן לראות

מארז Lian-Li PC-A71 Black

כרטיס מסך 4870

ספק כח טרימלטק 600 W

3. מחפש כונן שיצרוב מהיר קבצים בדיסק DVD 8.5

4. הביוס מגיע לעידכון 2 MB איך מעדכנים את הביוס ? צריך חומרה מיוחדת ?

5. מחפש זיכרון איכותי לOC 6 GB עם עדיפות ל- CL 8

חשוב

באם משהו חושב על חומרה אחרת נא בבקשה להסביר מדוע ???

פורסם

האם ב"חומרה אחרת" הכוונה למערכת על פלטפורמה אחרת שלא coreI7 ? כי אם כך אז משתלם מערכת על בסיס core2duo/quad שתהיה טובה לא פחות אך זולה משמעותית (לפחות לתקופה הקרובה).

פורסם
  • מחבר

האם ב"חומרה אחרת" הכוונה למערכת על פלטפורמה אחרת שלא coreI7 ? כי אם כך אז משתלם מערכת על בסיס core2duo/quad שתהיה טובה לא פחות אך זולה משמעותית (לפחות לתקופה הקרובה).

רק I7

פורסם

רצוי מאוד לציין תקציב וצרכים וכן את הדגמים המדוייקים של מה שאתה רוצה לשלב.

בגדול יש ספקים טובים יותר מ-TT לתג המחיר שאתה תשלם על TT.

פורסם
  • מחבר

רצוי מאוד לציין תקציב וצרכים וכן את הדגמים המדוייקים של מה שאתה רוצה לשלב.

בגדול יש ספקים טובים יותר מ-TT לתג המחיר שאתה תשלם על TT.

המחירים ניתן לגזור אותם מהחלקים שציינתי

באם צריך להוסיף עוד כסף כדי לקבל איכות גבוהה יותר

אין בעיה

רק לא לזרוק סתם דגמים ושמות בגלל שיש להם מחיר שתואם לתקציב ולהסביר

פורסם

תראה את הלוח אם הזה:

http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?CurImage=13-128-362-S05&ISList=13-128-362-S01%2c13-128-362-S02%2c13-128-362-S03%2c13-128-362-S04%2c13-128-362-S05&S7ImageFlag=1&Item=N82E16813128362&Depa=0&WaterMark=1&Description=GIGABYTE%20GA-EX58-UD5%20ATX%20Intel%20Motherboard%20-%20Retail

לדעתי עדיף על האסוס, תראה את הנתונים של שתיהם ותשווה. (זה מה שאני הזמנתי, יותר נכון שיושב לי פה בחדר)

לגבי ספק תראה את הhttp://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1274

תראה ביקורות שלו ברשת, רק מלראות איך הוא נראה מבפנים אתה רואה שהוא איכותי.

זיכרונות אני יודע שיש קיטים של 3GB ו 6GB של G.skill תחפש בחנויות יש במהירות 1333 ו1600.

פשוט רשמתי לך פה פחות או יותר את מה שאני קניתי.

פורסם
  • מחבר

תראה את הלוח אם הזה:

http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?CurImage=13-128-362-S05&ISList=13-128-362-S01%2c13-128-362-S02%2c13-128-362-S03%2c13-128-362-S04%2c13-128-362-S05&S7ImageFlag=1&Item=N82E16813128362&Depa=0&WaterMark=1&Description=GIGABYTE%20GA-EX58-UD5%20ATX%20Intel%20Motherboard%20-%20Retail

לדעתי עדיף על האסוס, תראה את הנתונים של שתיהם ותשווה. (זה מה שאני הזמנתי, יותר נכון שיושב לי פה בחדר)

לגבי ספק תראה את הhttp://www.foxpc.aspx?productid=1274.co.il/Product

תראה ביקורות שלו ברשת, רק מלראות איך הוא נראה מבפנים אתה רואה שהוא איכותי.

זיכרונות אני יודע שיש קיטים של 3GB ו 6GB של G.skill תחפש בחנויות יש במהירות 1333 ו1600.

פשוט רשמתי לך פה פחות או יותר את מה שאני קניתי.

לגבי הספק נשקול

לגבי הזכרונות ראיתי את G SKIL אני מחפש עם CL8 שמתאים ל= OC

הלוח שבחרתי נבדק עם המעבד 920 והלוח עם זכרונות CL8 1600 הביאו את המעבד עד 4 GHZ

ולכן בחרתי בלוח אסוס

פורסם
  • מחבר

עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל

דוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

לא יודע באם לצחוק או לבכות " תקציב " עודכן רק שתרגע

באם היית שם לב לעיקר היית מגלה שלא יודעים כלום

אבל העיקר רשום " תקציב " :kopfpatsch:

פורסם

חביבי, פה לא מדברים ככה כאילו אנחנו חברים שלך מהשכונה. מציע לך להרגיע את טון הדיבור.

התקציב הוא דבר הכרחי, שעוזר לאנשים אחרים גם - לא הכל פה רק לגבי פותח הדיון.

דבר שני, ציין האם השקט חשוב, ואיזה גודל מסך יש לך/מתכנן לקנות.

בכל אופן, הדיון שלך בהחלט נראה עוד דיון של הילדים שסתם רוצים מחשב במליון שקל - ואם אני טועה, מקווה שתוכיח אחרת.

לשימושים שציינת למעלה (משחקים) זה דבילי לבזבז כ"כ הרבה כסף על I7+לוח+זכרונות DDR3 יקרים שבעצם יתנו אותם ביצועים במשחקים, ואולי אפילו פחות טובים (בגלל התדר היותר גבוה של ה-Q9550 ובטח של ה-8400).

אם תחליט שבא לך מפרט מפצלתי, לך לחנות ותקנה את כל הרכיבים הכי יקרים והכי לא משתלמים.

אם אתה רוצה משהו שמתאים לך כמו שצריך והוא משתלם יחסית - זה המקום, אבל תראה נכונות.

פורסם

FFFGGG

אני מציע לך לקרוא את החוקים, יש גם סעיף על דיבור לא נאות.

אף אחד לא חייב לך כלום וכולם עוזרים מרוצנם החופשי ומהזמן הפנוי שלהם.

הכותרת שלך צריכה לכלול תקציב כי ככה הם החוקים ואם יש לך בעיה איתם אתה מוזמן לפנות הלאה.

פורסם
  • מחבר

חביבי, פה לא מדברים ככה כאילו אנחנו חברים שלך מהשכונה. מציע לך להרגיע את טון הדיבור.

התקציב הוא דבר הכרחי, שעוזר לאנשים אחרים גם - לא הכל פה רק לגבי פותח הדיון.

דבר שני, ציין האם השקט חשוב, ואיזה גודל מסך יש לך/מתכנן לקנות.

בכל אופן, הדיון שלך בהחלט נראה עוד דיון של הילדים שסתם רוצים מחשב במליון שקל - ואם אני טועה, מקווה שתוכיח אחרת.

לשימושים שציינת למעלה (משחקים) זה דבילי לבזבז כ"כ הרבה כסף על I7+לוח+זכרונות DDR3 יקרים שבעצם יתנו אותם ביצועים במשחקים, ואולי אפילו פחות טובים (בגלל התדר היותר גבוה של ה-Q9550 ובטח של ה-8400).

אם תחליט שבא לך מפרט מפצלתי, לך לחנות ותקנה את כל הרכיבים הכי יקרים והכי לא משתלמים.

אם אתה רוצה משהו שמתאים לך כמו שצריך והוא משתלם יחסית - זה המקום, אבל תראה נכונות.

לא חייב להוכיח לך כלום

כמו שכתבת לא חבר שלך ולא מעוניין גם להיות חבר שלך

באם אתה חושב שאין לך מחשב חזק יותר ממה שאני רוצה לרכוש ואין לך כסף לרכוש מחשב כזה

זה לא אומר שאחרים לא מגיע להם או אין להם את הזכות לקנות משהו יותר טוה משלך או מה שמתאים או מה שב א להם לעשות עם הכסף שלהם

ולא שלך = הבנת

מה קשור תדר גבוהה יותר של 9550 ?

זה רק מראה שהבנה של שואפת לאפס

תקרא קצת מבדקי ביצועים ותלמד

לי אין מסך לשעון מעורר פיצפון כמו שלך

כן בא לי מפרט מפלצתי , כן בא לי לשלם הרבה תמורת איכות ומשלא מבין ילך ללמוד לפני שממליץ לאנשים

:nono:

פורסם

FFFGGG

אני מציע לך לקרוא את החוקים, יש גם סעיף על דיבור לא נאות.

אף אחד לא חייב לך כלום וכולם עוזרים מרוצנם החופשי ומהזמן הפנוי שלהם.

הכותרת שלך צריכה לכלול תקציב כי ככה הם החוקים ואם יש לך בעיה איתם אתה מוזמן לפנות הלאה.

ננעל מסיבות מובנות (לנו לכל הפחות).

אם אתה מוכן לרדת מהעץ עליו טיפסת ובאמת מעוניין ביעוץ מקצועי וענייני אתה יותר ממוזמן ליצור עימי קשר ב-PM כדי לפתוח את הדיון מחדש כראוי.

אני מציע לך ראשית להתעדכן בחוקי הפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0 ולפעול בהתאם.

אם הם מקובלים עליך אנא פעל לפיהם - כל גישה אחרת לא תתקבל בעין יפה (אם לא, יש עוד פורומים ברשת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים