פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים איך אני קובע מכפלה 9 קבוע בASUS P5Q?עכשיו שהמעבד במנוח הוא על מכפלה 6, ואני רוצה שהוא תמיד יהיה על 9המעבד E8400 לוח ASUS P5Q כל השאר נראה לי לא עקרוני...תודה מראש ערן.
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים אתה לא ציינת שאתה עושה OC...בכל מקרה..אם אתה עושה OC ..אז תבטל את זה עד שתגיד לתדר ומערכת יציבה..
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים תיכנס בביוס ל advanced אח"כ ל cpu configאת ה CPU RATIO שם תשאיר על AUTO - את כל שאר האפשרויות שים על DISABLEDmax cpu idc1ecpu tmexecute disable bitspeed stepc-stateאח"כ לך בביוס ל POWER ותבטל את האפשרויות של שליטה על מאווררים... שיפעלו על מקסימום.אח"כ אתה יכול להתחיל לעבוד ב Ai tweakerתשנה את האפשרות הראשונה ל MANUAL - ai overclock tunerתקבע את המכפלה להכי גבוהה (cpu ratio)תן ערכים לכל המתחים למטה, תשים לב בצד ימין כתוב לך מה המינימום, בתור התחלה תשים אותם.שים על DISABLED את pcie,cpu Spread Spectrumעכשיו אתה יכול להעלות את ה FSBתקבע זכרונות שיהיה עם יחס 1:1 (זה פשוט ייתן לך את המהירות שעון , היא תהיה פי 2 מהמהירות FSB שקבעת)את האפשרות של STRAP תשאיר על AUTO, כשתסיים עם האוברקלוק תנסה לשחק עם זה עד שתגיע ליציבות, בינתייםזה סתם יגביל אותך...עוד משהו?
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר הגעתי כבר לתדר (עשיתי את הoc עם זה), הכל יציב.עכשיו כדי להוריד את זה או לא?תודה מראש ערן.
פורסם 2008 בנובמבר 2216 שנים זה עוזר ביציבות המערכת..מבחינת התדר וכו..כמובן שבסיום הOC..אין בעיה להחזיר את זה..כל עוד היציבות לא נפגעת..כי לפעמיים הEIST לא "מסתדר" עם התדר החדש..
פורסם 2008 בנובמבר 2216 שנים OK, אז כן, עשיתי חיפוש קצר וחידדתי את הנקודה.לרוב EIST (או ליתר דיוק, ה-C1E) גם מורידה את המתח למעבד, יחד עם המכפלה. ומשום שתדר המנוחה של המעבד עולה עם ה-FSB, ייתכן מצב שבו המתח הנמוך לא מספיק לתדר. תאורטית זה די הגיוני. השאלה היא עד כמה המתח יורד, וכמה OC עושים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.