עבור לתוכן

מנהל חדש לפורום אקטואליה.

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

בשעה טובה נבחרתי לנהל את פורום אקטואליה. אשמח להיענות לכל בקשה או שאלה שלכם בנושא הפורום, ואשתדל להעלות את רמת הפורום תמיד ולנהל את הפורום בצורה עניינית ומקצועית.

אני מאחל לכל המשתמשים שימוש מהנה בפורומים.

בתודה,

--Vega.

פורסם

בהצלחה חבוב...!

פורסם

אוווו

"אני אעלה את רמת הפורום כי אני שמאלני אשכנתוז"

סתאאאם ;)

אולי תפסיק לנסות להעלות את הרמה בכל מקום שכף רגלך דורכת? נמאס ! :)

פורסם

למה באמת אתה?

אתה בכל הזדמנות תוקף ימניים ואתה שמאלני די קיצוני, אני לא מאמין שתוכל לשפוט כאן בצורה אובייקטיבית אנשים...הנה מאבריק למשל מביע דיעות, אבל לא פוליטיות ושיפוטו אובייקטיבי...אני לא ידעתי שיש בכלל אודישנים לזה :) או אפילו בחירות.

פורסם
  • מחבר

למה באמת אתה?

אתה בכל הזדמנות תוקף ימניים ואתה שמאלני די קיצוני, אני לא מאמין שתוכל לשפוט כאן בצורה אובייקטיבית אנשים...הנה מאבריק למשל מביע דיעות, אבל לא פוליטיות ושיפוטו אובייקטיבי...אני לא ידעתי שיש בכלל אודישנים לזה :) או אפילו בחירות.

אני מבקש ממך באמת להסתכל ולראות אם אני אעשה אפליות בין שמאלנים וימנים, ואני מבטיח לך שלא תמצא כלום. אני עושה כמיטב יכולתי להיות אובייקטיבי כמה שיותר ולא להכליל את הדיעות הפולטיות האישיות שלי בשיקול הדעת.

--Vega

פורסם

מזל טוב אני מאמין שאתה מסוגל להיות אובייקטיבי למרות הדעות שלך (וגם אם לא אני מסכים איתן בכל מקרה ;D )

קבל שמנמן :funn:

פורסם

הוא מודע לזה שכאשר הוא נכנס לתפקיד הוא צריך להבעיה איזשהיי מידה של אוביקיטיביות.

לא סתם בחרו אותו.

ואין שום דבר רע בלהביע דעה,בשביל קיים הפורום הזה ;)

פורסם

בהצלחה בניהול ;)

פורסם

למה מנהל חדש? מה קרה לקודם?

פורסם
  • מחבר

למה מנהל חדש? מה קרה לקודם?

עד כמה שאני יודע udicol חיפה על maverick כשהוא יצא למילואים, וגם עזר לו כשהוא חזר. maverick עזב את הצוות, אני הצטרפתי לצוות - ו-udicol חזר לנהל את פורום רשתות ואינטרנט מהיר.

פורסם

אני מבקש ממך באמת להסתכל ולראות אם אני אעשה אפליות בין שמאלנים וימנים, ואני מבטיח לך שלא תמצא כלום. אני עושה כמיטב יכולתי להיות אובייקטיבי כמה שיותר ולא להכליל את הדיעות הפולטיות האישיות שלי בשיקול הדעת.

--Vega

או שפשוט הבנת שהשמאלנים כולם טועים והימניים תמיד צודקים... ;D

פורסם

אוי באמת... אתה כועס שלא יהיה לך גיבוי מנהלי כל פעם שתגיד משהו ימני קיצוני?

פורסם

כן!

זה אסור, יש למישהו בעייה עם זה?

פורסם
  • מחבר

בבקשה אל תסיטו את הדיון למקומות אחרים.

Lev0, אני מקווה שנסתדר..

פורסם

it's all in good fun dude :)

ת'אמת, אני שמאלני בעצמי...אבל אני סתם אוהב להתווכח.

בבחירות הצבעתי עלה ירוק :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים