פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים אני מדבר על הכרטיס הזהGeCube Radeon HD4870 512 DDR5 PCIeאחרי ההתקנה של הויסטה הלכתי ל dxdiag וראיתי שבdisplay הוא לא מראה לי כלום.הורדתי מהאתר של ATI את הדרייבר(שמתאים לכל גרסאות ה4800) ועכשיו שאני נכנס ל dxdiag זה לא מראה לי את השם המדויק של הכרטיס,אבל זה מראה לי משהו עם 4800 series.(כשאני אהיה בבית אני אעלה תמונה)השאלה שלי אם זה אמור להיות ככה, ואם כן למה הווינדוס לא זיהה את הכרטיס בהתחלה?ועוד משהו אם כבר פתחתי הודעה.., שחכתי את השם של התכנה שמראה את כל החלקים והטמפרטורות שלהם.מה השם שלה?
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים אמור להיות כתוב 4800, ולא את הדגם המדוייק...טמפרטורה אתה רואה ב,דאבל קליק על האייקון של ATI שלמטה > ATI OVERDRIVE,אם ישאל אותך באיזה מצב אתה מעוניין להציג את ה CCC תעשה במצב מתקדם
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים לא תמיד, זה תלוי בדגם וביצרן. לפעמים הדרייבר מזהה ולפעמים לא אבל את הדגם/סידרה הוא חייב להראות לך בכל מקרה כמו שדיג'י כתב בדר"כ אפשר לראות את היצרן בתוכנה Gpu-Z תחת הרובריקה- SubVendor בדר"כ, לא תמיד
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים מחבר הסתכלתי על הכרטיס עצמו ועל המדבקה שהבידקו עליו היה את שם הדגם..יש איזה דרך אחרת לדעת בוודאות את שם הדגם?תודה
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים מחבר מה זה לא לגיטימי לראות שכל מה שהזמנתי הגיע במדויק ושלא עבדו עלי?זהו בימינו כבר אי אפשר לראות את שם הדגם המדוייק? אני לא מבין..
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים מה זה לא לגיטימי לראות שכל מה שהזמנתי הגיע במדויק ושלא עבדו עלי?זהו בימינו כבר אי אפשר לראות את שם הדגם המדוייק? אני לא מבין..מה עם האריזה? מה עם הכרטיס עצמו?אתה יודע... חברה שמכבדת את עצמה שמה את המותג על הכרטיס... וכל חברה שאני מכיר מכבדת את עצמה (חוץ מGAINWARD)
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים מחבר מה עם האריזה? מה עם הכרטיס עצמו?אתה יודע... חברה שמכבדת את עצמה שמה את המותג על הכרטיס... וכל חברה שאני מכיר מכבדת את עצמה (חוץ מGAINWARD)זהו שבגלל זה אני שואל..על האריזה היה רשום HD4870, אבל שמתי לב שזה היה מדבקה כזאת..הורדתי אותה ומתחת היה רשום(על האריזה עצמה כאילו) HD4875
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים לקחת בחשבון שהייתה טעות בפס הייצור שגרמה להם להחזיר את זה ולהדביק את זה?אגב גם ביצרנית מספר 1 של ATI הלו היא סאפיר זה קרה... עם הHD4870 שלהם... היה רשום 5.1 במקום 7.1 ערוצים על האריזה... אז שמו מדבקות על כולם.
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים תעלה תמונה של אריזת הכרטיס אם הוא נראה כך: אז כך נראה כרטיס הסטוק של ג'י-קיוב וכך נראה גם הכרטיס של Diamond וכך גם נראה כרטיס של קונקט3D ועוד יצרניות אחרות. אלו כרטיסים שנקראים- Generic ATI Radeon HD 4870 ככה שאין לך מה לדאוג בנוגע לזהות שלו כל עוד אתה מקבל את הנתונים הטכניים של הכרטיס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.